Fufu17 Kizlar merhaba Anne yani beşiği almak istiyorum ama onların da bir sürü çeşidi var. Ne cok büyük birsey olsun istiyorum ne de küçük. 1,5-2 yaşına kadar kullanabilmesini istiyorum. Sizler besik olarak ne aldınız?
ecembugra53 Fufu17 ben park yatak kullanıyorum suan güxel Yanımda yine hemen yatağımın hem kullanışı rahat
Best11 Fufu17 ben de ikeadan aldım 0-2 yaş olarak geçiyor. Odam kücük olduğu için bir de anne yanı beşik aldım baby plus markasi o da 0-6 aymış
Mirayse1 Fufu17 ben ikea nın anne yanını aldım kızım 2,5 yasına kadar rahat yattı o süre zarfında emdiği için. Emmeyi burakında normal yatak aldım
nikoland İkeanın beyaz beşikleri varya klasik ondan almıştım ben çok rahat oldu 2 yaşında oğlum şimdi kardeşi gelicek diye mecbur oda yaptım ayırdım yanımızdan en az iki üç yıld kardeşi kullanır inşallah :) tam ömürlük bisürü çocuk büyütür çok kullanışlı bence
Esrakocer plakayerli Canım bende yoyko 8 in 1 aldım geçen hafta eşimle kurduk ve kapatmadan yatak odasına taşıdık havalansın diye tam ucu ucuna geçti bizim kapımızdan ama geçiyor yani sonuç olarak
Merve599 Fufu17 merhaba bende sizin gibi düşünerek kiwi zoody 3in 1 beşik aldım videoları var inceleyebilirsiniz
Fufu17 Merve599 Bende kiwi zoody aldım. Ama yatak kısmı bana biraz ince geldi içine extra bir yatak almayı düşünüyor musunuz
plakayerli Esrakocer ben de onu almayı düşünüyorum. Hep aynı odada yatıracağımı zannetmiyorum gündüzleri salona filan götürebilmek istiyorum
plakayerli Esrakocer bi de şey sormak istiyorum kurulumu zor mu sanırım internet dışında bir yerde satılmıyor
Yasminnnnnn Esrakocer evet aldım kendi matı yetersiz çünkü ebebekte indirimde denk gelmişti sünger yataklar 120 TL gibi bir fiyatı vardı ordan aldım
Esrakocer plakayerli hayır kurulumu çok çok kolay zaten kullanma klavuzu gibi bi şey gönderiyorlar orada kurulumu da var biz 15 dk da kurduk bilmediğimiz halde
Merve599 Fufu17 suan bebeğim doğmadı henüz kullanmadım ama evet bana da ince geldi ben babynest aldım bebeğime onda yatırırım diye düşünüyorum suan bir de reflü yatağı aldım düşüncem bu yönde ama alt kata geçince mutlaka yatak alacağım kiwi nin bu beşik için ürettiği yatağı mevcut kendi sitesinde ordan temin edeceğim artık