Pirincveannesi Minnakhamis bende unuttum valla pazartesi sağlık ocağona gidicem oarada hemşirelere bi sorarım bakalım ne dicekler yoksa saçma sapan düşünüp acaba işiyomu diye düşünüyorum 😂😂😂😂
Pirincveannesi -yesim- Korktum şuan dün doktora gittim muayrnr için söyledim ama bana normal şuan dedi ve çok şükür bir problem yok herşey normal ama yazınızı okuyunca endişelendim erken doğum riskim yok çünkü ama sertleşmem 17 haftalık olmama rağmen var
-yesim- Pirincveannesi serleşme yani kasılma bebişlerimizi aşagı itiyo ittikçe rahim agzına baskı yapıyor çok sıkıntı yaşıyorum şuan ben inanki lütfen çok dikkatli ol
Pirincveannesi -yesim- sizde dikkatli olun Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza 🙏🙏🙏🙏🙏
Mirayse1 Esrelf bn wc giriyorm 10dk snra karnım sertleşiyor sanki tekrar gelmiş gibi oluyor. Ama sertlik gecince oda geciyor. Yada tam tersi idrarım varken sertleşme cok daha sık oluyor yürüyemicek duruma geliyorum 😂
derinsart -yesim- bende de sertleşme oluo topaarlaniyor yani bi tarafa gece de mesela sık uyanıyorum bu toparlanma sebebiyle ama doktor beş dakkada bir olmuosa normal dedi oluosada haberm olsun dedi sizin sık sık mı oluodu toparlanma yani beş dakkada birmi
Minnakhamis -yesim- bendede nstde sancı çıktı 2 gün hastanede yattım sancıları durdurdular çıktım ama erken doğum riski vs demedi doktorum 🤷🏻♀️ 30 haftalık ikiz gebeyim bu arada. aynen bendede öyle karnım ne zaman sertleşse tuvalette buluyorum kendimi 😰
-yesim- Minnakhamis bu sertleşmeler kasılmalar bebeği aşagı doğru itermiş yat dinlen kendini yorcakkk işler yapma sakınn
Aleyna_kpln Minnakhamis antibiyotik verdi ama bitti haftaya kontrolum var bakalim gecti bence sık idrara cikmam gecti cunki
Elif-Beyaz Ben 19 haftaligim bebek göbek deliğinin oralarda oynayınca idrarim geliyor. Aynı şeyi yaşayan var mı ? Değişik bir his.
Minnakhamis -yesim- yâ öyle mi bilmiyordum 😧 doktorum dikkat et felan demedi ama ben korktum yinede sürekli dinleniyorum 😰
Minnakhamis Aleyna_kpln banada fitil verdi vermez olaydı resmen işkence aleti 😰 pütürlü kocaman bi fitil verdi yapamadım kullanamadım attım 😞 hafta içi kontrolüm var söyleyeyim de başka birşey versin bari 🙇🏻♀️
Minnakhamis Aleyna_kpln benimki ikiz gebelik olduğu için doktor riske atmıyoruz sezaryen yaparız dedi ama yinede enfeksiyon çok rahatsız edici 😞