Eddii Minnakhamis kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ben 35. Haftadan itibaren yaşıyorum bu durumu. Bebek kanala girmiş demişti doktorum. Ona yoruyorum, hiç sormadım da doktora normaldir diye kabul ediyorum bu haftalarda.
Minnakhamis Eddii 30 haftalık ikiz gebeyim 🌸 bi kaç gün önce gittim doktora yeni başladı bendede 😰 inşallah normaldir 🤲🏻
Minnakhamis Esrelf ikizlerimden biri baş biri makat geliş 🤷🏻♀️ Belkide baş geliş olan baskı yapıyor 🙇🏻♀️
Esrelf Minnakhamis aa ikizler birde. Bir söz varya anne karnında bebeğin oyuncağı annesinin mesanesiymiş diye. Belki duymuşsunuzdur. 🤗 maşAllah sağlıkla gelsinler😊
Pirincveannesi Ben 17haftalığım bendede sertleşme oluyo özellikle yemek yedikten sonra bu arada karnımın içi acıyo anlam veremedim bu duruma ama göbeğime dokunup elimi gezdirdiğimde sağ tarafımda bi çıkımtı var brbiş orada diye tahmin ediyorum
Minnakhamis Pirincveannesi evet bebek toplanıyor canım 🌸 bendede öyle özellikle sağ tarafımda sertleşme toplanma oluyordu ki 30 haftalık oldum hala öyle 🤷🏻♀️
Eddii Minnakhamis sizin ikiz olduğu için bu haftalarda başlaması normaldir diye düşünüyorum. Sorun yine de doktorunuza ama🌸
Pirincveannesi Minnakhamis benimki erken başladı ozaman ama karnımın içinde inanılmaz bi ağrı oluyo elimi dokundurduğumda ilk başta göbeğimin altındaydı şimdi yukarı doğru çıktı içerde bişeyşer karıştırıyo ama dur bakalım 😂
Minnakhamis Pirincveannesi evet banada erken geldi ama her gebelik farklı oluyor 🤷🏻♀️ Seninki baya yaramaz olacak bence baksana şimdiden durmuyor yerinde 😂
Pirincveannesi Minnakhamis annem bende çok çrkmiş bu yğzden bende hiç durmazmışım bizimkide öyle olacak gibi görünüyo dediğiniz gibi 😂😂😂
Pirincveannesi Karnında ara ara sıcaklık hisseden varmı böyle yanma gibi ama sıcacık bana bazen oluyoda kötü bişey değildir umarım
Minnakhamis Pirincveannesi karnın üst kısmında hissediyorum ben ama niye olduğunu hala çözemedim doktora sormayı unutuyorum hep 🙇🏻♀️
-yesim- Minnakhamis sertleşme bendede var 34 haftada nst sancı çıktı bu sertleşmeler yüzünden erken dopum riskim çıktı yatış yaptılar kestik kasılmaları ama ara ara kasılma geliyo sonrasında hemen idrar yada tam tersi idrarım var ise sertleşme oluyo doktorunuza bi danışın.bir de bu durum beni artık çok yordu 2 hafta daha tutmaya çalışıyoruz😪
Pirincveannesi -yesim- Korktum şuan dün doktora gittim muayrnr için söyledim ama bana normal şuan dedi ve çok şükür bir problem yok herşey normal ama yazınızı okuyunca endişelendim erken doğum riskim yok çünkü ama sertleşmem 17 haftalık olmama rağmen var
derinsart -yesim- bende de sertleşme oluo topaarlaniyor yani bi tarafa gece de mesela sık uyanıyorum bu toparlanma sebebiyle ama doktor beş dakkada bir olmuosa normal dedi oluosada haberm olsun dedi sizin sık sık mı oluodu toparlanma yani beş dakkada birmi
Minnakhamis -yesim- bendede nstde sancı çıktı 2 gün hastanede yattım sancıları durdurdular çıktım ama erken doğum riski vs demedi doktorum 🤷🏻♀️ 30 haftalık ikiz gebeyim bu arada. aynen bendede öyle karnım ne zaman sertleşse tuvalette buluyorum kendimi 😰
Pirincveannesi Minnakhamis bende unuttum valla pazartesi sağlık ocağona gidicem oarada hemşirelere bi sorarım bakalım ne dicekler yoksa saçma sapan düşünüp acaba işiyomu diye düşünüyorum 😂😂😂😂