Maliefem Ege dokununca noluyormus😂😂😂 ne kadar saçma şeylere kafa yoruyorsunuz Allah allaaaaa ben kurbanda ette doğradım noluyor doğdu da bebeğim anlamadım dokununca noluyormul be kadar karı masalı dinlemeyi seviyorsunuz anlamıyorum
Rumessa O çiğ et ve bakteri muhabbetinden. Yoksa batıl. İster istemez yemek yapıyoruz, dokunuyoruz çünkü🤔
EdaKnayenkartal Kuruuzum ne olcak cnm bende dokunuyorum herkes dokunuyor o kadar da kafaya takmamak lazım öyle bişe olsa hamıle kalmadan önce de bağısıklık kazanmamız gerekırdı et e dokundugumz için 😋🤰🏼
Deletedmom15257 deletedmom28 uff çok abartıyorlar yaa bunlarda kafa buluyo bosverin kim.yemek.yapcak odama
Esracim Kuruuzum yok tatlım sorun olmazmış ben doktora kıymayı sordum köfte yaparken eldivensiz yoguruyorum ete dokunuyorum diye sorun olmaz dedi elini yikarsin olur biter
TospikAnne Deletedmom15257 evet ya dün biyandan tımarhanelik sorular geliyor bir yandan bu soruları soranlara isyanlar ediliyor diğer yandan bu soru soranlara yapılan yorumlara veryansın ediliyordu 😂 dün ortam baya bi karışmıştı 🤪
Deletedmom15257 TospikAnne 😁🤣😂🤣😂😊👏😊😂😊ama yazanlarda kafa guzel di demi 😁🤣😂tepki postlarında kiler bile konuyla uyusmuyor maksat populer olmak 😀🤣😂🤣😂
kasimannesi Sadece ciğere dokunmayın onun izi kalıyor dokunsanız bile bir yerinize sürmeyin leke oluyor bu gerçektir😉