Kuruuzum Bugun yemek yaparken yankislikla eti elledim hemen yikadm ellerimi ama bi sorun olurmu sizce kizlar😞toksoplazma bagisikligim falanda yok bu arada
Deletedmom67 Kuruuzum hemen bir şey olcagını dusunmuorm cnm ilk 2 ay bilmeden bende dokundum ama smdi mutlaka eldiven kullanıyorum
Edos Ben cigere ete cilege herseye dokundum dogurunca bakıcam bir yerinde birsey var mi ? Ama bana batil geliyor.
Denis19 Edos onlar zaten batıl ama bayan o anlamda dememiş çiğ et toksoplazma riski taşıdığı için demiş eller yıkandığı takdirde hiç bişey olmaz sonuçta herkes yemek yaparken dokulmuyo dokunmak zorunda
parasetamoll Kuruuzum yaa annesin anlıyorum ince düşünürsün ama yemediğin sürece ne sorun olacak ki :)
Susamtanesiii Ben cigere dokunum sonra vucudunuzda bir yere dokonunca leke oluyor bebekte diye biliyorum ama 🤔 eti duymamistim
Susamtanesiii MbsN koca kari laflari😂😂 cigeri sevmem de dokunmam da zaten ama hep oyle soylerler ya 😂
EzgiKizilates Çiğ ya da az pişmiş Ege dokunmakla ilgili bir sorun yok. Çiğ ya da az pişmiş eti yerseniz toxoplazmayla ilgili bir problem yaşayabilirsiniz bakteri barındırma olasılığından dolayı ama bildiğim kadarıyla dokunabiliyoruz elinizi yalamıyorsanız dokunduktan sonra bir şey olmaz diye düşünüyorum 😁
Denis19 Kuruuzum canım et dogradigin bıçakla salata fln yapıp yemedigin surece bisi olcani sanmiyorum ben sonuçta hepimiz yemek yaparken eldiven takmıyoruz elimizi yıkıyoruz korkma eskiler herweye dokunuyodu valla 😊
Deletedmom15257 deletedmom28 uff çok abartıyorlar yaa bunlarda kafa buluyo bosverin kim.yemek.yapcak odama
Gazel Canım ben yurtdışında yaşıyorum buradaki kesilmiş erleri yemediğimiz için eşin koyunu bizim usullerinşze göre kesiyor soyuyor eve getiriyor bende parçalıyorum yani 33 haftalığım ilk baştan belli aynı şeyi yapıyorum ellerimi güzelce yıkıyorum ve et bıçaklarımı başka birşeye kullanmıyorum yani eğer ellemekle ilgili oluyorsa ben yandım demek bayağı samimiyiz biz koyunla falan☺️