Beyzanurrr Son kaç gün anneler? Doğumu tetiklesin diye yaptığınız bişeyler var mı acaba 🧐 Bizim son 3 🙈
Damla_190 Beyzanurrr bizimde son 3 gün bol bol yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkıyorum hurma yiyorum ama gelmekte inatçılar minikler🥰🤭
Zeynepelf Son 18 ama yarın doğum günüm doğması için bir sürü uğraşıyorum😂 duş hurma çömelme squat aklına ne gelirse
ozlemak42 Nisanannesi003 bi tabure koy otur gobegine aç fiskiyeyi tut canım ben her gece hem rahatlamak hemde dogum için yapiyordum
Noname1 40+2 yiz ama hala tık yok bakalım, doktora göre bu perşembe veya cuma son artık kendi gelmezse doğumu kendi başlatıcak hayırlısıyla biran önce kendi sancımla doğar inşallah🤲🏻
Linabebek5 Benim de son 2 . Salı günü 40 oluyorum doktor sezeryan dedı rahmın acılmıyor dedı sezeryan istemiyorum en son kaça kadar bekleyebiliriz
Beyzanurrr Linabebek5 ben de salı kırk oluyorum doktorum hicbişey demedi açıklığa salı bakıcak tetiklemek istemediği için bakmamıştı😑
Damla_190 Linabebek5 canım 41 haftayı geciren bile oluyo sezaryan olmak istemiyorsan bekle derim ben😊
Damla_190 Linabebek5 cuma günü nst de baya bi sancım çıktı ama ben anlamadım pek az bi sancı hissettim 1 cm açıklığım vardı.Istersen doğumhanede takip edelim dedi ama ben istemedim.Şuanda evde arada kasılmalarım ve sancım oluyo çok sıklaşınca gel dedi bekliyoruz şuanlık😊Bol bol merdivem inip çıkıyorum yürüyüs squat yapıyorum bakalım hayırlı ile gelsin bebisler🙏😊