Birkul Kızlar tras,ağda, epilasyon hepsini denedim ama sürekli batık oluyor ağrılı apse yapıyor kıl koklerim genital bölgede bı çözüm var mı artık cildiyeye gitmeyi düşünüyorum belki ilaç yazar gerçi şu an hamileyim bı dogurayim da.
Senayyalcin Birkul Ben genital bölge hariç heryeri makineyle alıyorum sıfır batık genital bölgeyi de Venüs’ün jiletiyle alıyorum yine sıfır batık sizin ki belki vücut yapısıyla alakalı olabilir bir sorun doktora ya da lifle iyice ovalasanız falan iyi gelmez mi acaba
hanibazen Birkul benim de öyle kendimi bildim bileli böyle üstelik o kadar sinir bozucu ki :( emzirme dönemi falan bitsin lazere gidicem geçiyomuş öyle duydum hep
UmayAsya Birkul ponza taşı diğer bolgelerde ise yarıyor baya genital içinde dogal peeling kullanabilirsin lifle ben güllü kullanmıştım düzeldi bir daha da olmadı
zerana Birkul batık için bir krem vardı vaktiyle cildiyeden vermişlerdi. Bendede çok oluyordu. Bir kaç kere batıklara kullandım şimdi 3 yıldır hiç olmadı nerdeyse
Merve1455 Bende 10 senelik braun makinem artık yavaşladı diye yeni son model braun aldım ve acayip batık yaptı içerde büyüyor kıllar upuzun çıkıyor. Kese yapmak biraz fayda ediyor ara ara yapıyorum at kılı bi kese almıştım bazen onunla yapıyorum
Birkul Merve1455 benimkide Braun son çıkan ama hep batık yapıyor boşuna aldım aynı dert bendede var deri içinde uzuyor resmen
alimerve Birkul ayyyy nefret ediyorum bende de var epilasyon aletiyle alıyorum batık batik batik bıktım bide cikarmaya çalışırken hep iz kaldı nefret ediyorum nasıl geçecek bunlar