Elifkylc canım benim herşeyin bir vakti zamanı var hayırlı olduğu bi vakit zaman.ben küçüklüğümden beri kalp hastasıyım ileri derece taşikardi kalp kapakçığı yetmezliği aritmi vs ne ararsan elhamdülillah. Evlendikten hemen sonra bebek sahibi olmak istedim. 9 ay boyunca Rabbim nasip etmedi. Her ay test yapmaktan ve negatif görmekten çok yıpranmıştım. Adetimin 15 gün geçiktiğini bile biliyorum hep psikolojik. Tabi bu strese kalp dayanmadı zaten çocukluğumdan beri sıkıntısını çekiyodum doktora gittim durum iyi görünmüyo vs dedi ölcem diye düşündüm o an aklımdan bebe falan çıktı gitti cihazlara bağladılar ilaçlar verdiler hastanelerde yatırdılar derken bigün beni çok acil bi ameliyata almaları gerekti. Ben kendi canımın derdine düşmüşken meğer minicik bi kalp içimdeymiş. Gebeliğe de bakıldı ama çok erken oldugu için kanda görülmedi. Ameliyattan 15 gün sonra hamile oldugumu öğrendim. Ve ciddi ilaçlar radyasyonlar almıştım bebek için ölür tutunmaz sakat olur alalım gibi çok şey söylediler. Doğururken zaten sen ölürsün kalbin kaldırmaz dediler. Ben asla dedim Allah şu zor günümde bana bunu nasip ettiyse eğer ya imtihan ya mükafat. Öyle böyle derken birde hamileyken kalp krizi geçirdim. Sonrasında zamanla toparlandım bebeğime odaklandım olumlu düşündüm hep. Ve bigün doktorumdan öğrendim ki ana rahmine yerleşen bebek bi hormon salgılarmış o hormon anne vucudunda hasarlı bi organ varsa hemen onarırmış. Bana ölümün olacak dedikleri mucizem beni iyileştirdi canıma can kattı. Ve şuan yanı başımda mışıl mışıl uyuyo 2 yaşımıza geçen ay bastık 🥰 demem o ki sabır bitanem. Rabbim herşeyin en iyisini bilir elbet hayırlı bi vakti vardır.. ❤️