Pln01 Gkcgkc bende de var 36 ya giricem otururken bile oluyor çoğu zaman toplanıyor bu aralar batma da var vajiana da baş aşağı döndüğü için oluyormuş
esraizmirli Gkcgkc evet bende öyleyim sürekli idrarım varmış gibi baskıdan dolayı magnezyum içiyorum iyi geliyor biraz arada oluyor baskı zaten hep olmuyor
esraizmirli Gkcgkc 1 kez içiyorum maden suyuyla destekliyorum muhakkak 1 tanede maden suyu içiyorum muzda yiyorum
yasemin333 Gkcgkc 35 haftalığım aynı şey bende de oluyor sanki çıkacakmış gibi elimle tutuyorum karnımı bazen.Bide bu aralar idrar hissi arttı aşağıya baskı atttığı için sanırım.
Seda--mete Benım de belime bıçak saplanmış gıbı agrı giriyor 😔 henuz 33 haftalığız nasıl dayanıcam bılmıyorum
Jelibon54 Gkcgkc ya ben daha 23. Haftadayim yarın 24 e giriyoruz ama kızım çok fazla aşağıya vuruyor resmen vajinamda ayakları bu haftalarda da oluyor muydu siz de ?
mavis24 Jelibon54 bende aynı haftadayım resmen vajinada tekmeleri pazartesi gidicem bakalım ne diyecek çok canım yanıyo aşagıya baskı olunca
derinsart Gkcgkc benim idrar yaparken var oan baskı oluo sanki rahmim düscek diyorum idrarda cok az geliyor 😟