Aralık 2020 de tüp bebege start vermiştik nese tedaviye başladık igneler ilaçlar takıpler derken opuya gelmişti zman 33 tane çok şükür yumurtam toplandı sonrasında hastaneden 5 gün arandım 4.güne 23 tane yumosum devam etti 5.güne 13 tane yumosum gelmişti ne kadarını dondurcaksınız diye sordular 8 taneye karar vermiştik eşimle(hatta doktorum fazla dondurma sen dedi çnkü bi sıkıntın yok hamıle kaldıktan sonra korunmak için grlıveksın demişti)nese opudan 6 gün sonra 1 ocakta ilk adetimi oldum ilk defa adet oldum diye sevinmiştim çnkü transfer için 2 adet geçsin dedik doktorum rahim dinlendirme vermişti yani nese subattaki adetime gün sayıyorum adet olsamda biran önce gidip transferim yapılsa diye beklıorum hatta adetim gelmio diye üzülmeye bile başladım nese subatın 3 oldu derim niye olmuorum adet bi test yapıyım yaptım ve bingooooo hamıleydımmmm ki öle yumurtlama gunlerını falan takıp edip ilişkinolmamıştı hatta o ay düzgün ilişki bile olmadı rabbım nasip etti suan çok şükür 10 haftalık hamıleyim hrp derlerdi bana kafan rahat olsun bebek olucak dıye ilişkiye girme megersem dogruymus nezamn kafam rahatladı kendımı transfere odaklarken mucizem geldi gidicek para varmıs demekki rabbım isteyen herkesin kucagını doldursun inşallahhhh 🤲🤲🤲