Pammuk Kızlar perşembe günü toplamam yapıldı ama malesef ohss riskinden dolayı bir ader bekliycem ancak ne zaman adet olurum bilmiyorum heycanla olmasını bekliyorum sizler ne aşamadasınız
Esraoden Pammuk 4 gün içinde adet olursun yumurta toplandıktan sonra öyle oluyo benimde tüp bebek ilk denemenmi
Busra34ybg Pammuk toplamadan 12 gün sonra olmustum ben canım aynen bende pko hastası olduğum için doktor beklemek gerekiyor dedi toplamadan 1 ay sonra falan transfer yapıldı
Nusyaa Pammuk bende seni merak ediyordum canım hayırlı olsun kaç yumurta toplandı kaçı döllendi. Ben transfer oldum beklemedeyim
Pammuk Esraoden bir an önce olmak istiyorum aslında transfer için değil aşırı bi şişkinliğim var çok rahatsız ediyor
Pammuk Busra34ybg evet ya aşırı şişliğim var me yapsam geçmiyor kaç gün daha böyle sürecek bilmiyorum
Bbcerus Pammuk dikkat et bol hol yumurta beyazı ye. yumurtan çok benim gibi ohss olabilirsin toplandıktan 1 hafta sonda ohss oldum illet bir şey öldüm öldüm dirildim
Nusyaa Pammuk bak benimde opudan sonra öyleydi taze transfer olmuştum ben ama bu dondurulmuş ve daha rahatım vücudum normale döndü dondurulmuş olması daha iyi ikisinide yaşayan biri olarak söylüyorum bunu
Esraoden Pammuk Beni yumurta toplandıktan sonra aradı doktorum 4 gün içinde adet olcaksın demişti öylede oldu 1 ay sonrada transfer yapıldı şuan 24 haftalık olduk bile darısı isteyen herkese inşallah
Pammuk Nusyaa şuan adeti bekliyorum rahim çok yoruldu zaten karnım çok şiş yürürken çoo rahatsız ediyor
Esraoden Pammuk 28 toplanmıştı ama en kaliteli 16 kalmıştı 2 tane koyuldu ama 1 tanesi tuttu sizin kaç tane toplandı
Pammuk Esraoden 36 toplandı 20si döllendi şuan 3. Günü ama şuan kendi derdime düştüm resmen şiştikçe şişiyorım
Bbcerus Pammuk bol su iç ve tiksinsen de bol bol günde 5 tane falan yumurta beyazı ye hemen düzeltiyor
Pammuk Bbcerus evet şuan öyleyim patlayacak gibiyim yatınca iyiyim ama ayağa kalktığımda mahvoluyorum
Pammuk Bbcerus doktorumda suyu azalt dedi ne yapacağımı şaştım bol bol et yumurta yiyrum ama kuscam yakında