damlaaltinay Kızlar iyi akşamlar, trendyolda indirim var bebek bezlerinde onu da alayım aradan çıksın diyorum. hangi bebek bezi ve ıslak mendillerini kullanıyorsunuz? Önerilerinizi alabilir miyim ?
Sarekrlngc damlaaltinay kaç haftalıksınız? Bende önden alsam mı diye düşündüm ama bedenleri çöl çabuk büyüyormuş sanırım. Sleepy 1 bedenden 100 kadar almayı 2 ve 3ten de birer paket almayı düşünüyorum ben de aradan çıksın diye ama erken mi bilemedim
Senayyalcin damlaaltinay Ben bez olarak sleepy 1 beden tercih ettim ıslak mendil olarak da yine sleepy natural alacağım yenidoğan olanından içinde alkol olmadığı için sağlıklı buluyorum ve pişik yapmadığını duydum,gördüm 🌸
-mercimekveannesi damlaaltinay daha kullanmıyorum ama bende senin gibi tendyoldan toptan alıcam sleepy zeytin yağlı yada normal daha ona karar veremedim 🌸
damlaaltinay Sarekrlngc kuzum ben evimden uzaktayım 100 tane 1 beden alacağım sadece 5 kg kadar kullanabiliyor, 28 haftalığız 🥰
[silindi] Sarekrlngc 1 beden ben 20 tane aldım gecen açtım baktım çantaya koymak için gercekten cok küçük 100 tane fln asla kullanamazsın 20 tane de 2 aldım şimdilik yeterli bebeğin cildine uyup uynayacagını bile bilmiyoruz belki pişik olacak öyle cok adetler almaya hiç gerek yok ben sleepy natıral aldım
damlaaltinay Senayyalcin ya ben çok mu pahalıya kaçıyorum prima mı aldan diyorum 🥺 baby turco nasıl acaba
Senayyalcin damlaaltinay Çok pahalı olsa da yeterki bebeğim mutlu olsa bende alırdım ama şuan daha bilemiyorum hangisini sever hangisi iyidir pahalı demek iyi demek değil o yüzden çok tercih edilen sleepy aldım ve baby me aldım hangisini severse öyle ilerleyeceğim 50li paketler aldım zaten abartıya kaçmadım e bebekten almıştım Trendyola göre daha uygun
umyahsn1010 damlaaltinay bende geçen indirimde almıştım. 210tane aldım yenidoğan. Arkadaşlarım al demişlerdi çünkü. O şekilde aldım. Islak bendili de bezi de sleppy aldım.
etrhn damlaaltinay molfix pure soft ile izotonikli saf su ıslak mendilini aldım ben. Hepsiburada indirimdeydi
etrhn damlaaltinay banada bir tanidigim onerdi sizdirma vs yapmiyor diye bende denemek istedim 1-2 aylik stok yaptim simdilik
Denizzz88 damlaaltinay ben bez olarak primanın pampers pure serisinden aldım 1 numara. Islak mendil olarak da ilk unibaby yenidoğan almıştım ama sleepy de guzel diyince herkes ondanda aldım natural yenidoğan ıslak pamuklu havlu diye geciyo
Dilekcnkn damlaaltinay prima ıslak mendilde bez olarak ta 2 oğlumda da bunu tercih ettim allah nasip ederse yine aynısını kullanacağım ☺️
Dilekcnkn damlaaltinay ben ikisinide kullandım ikisindende memnun kaldım bir yenidoğan var birde yeşil paket olan sanırsam beğendim yani
Nuraygokce damlaaltinaybende trendyoldan aldım bez molfix aldım ilk çocuğum dada kullanmıştım kremsi hoş bi kokusuda var ıslak mendil olarak da sleepy aldım beyaz paket olan oda kullandığım bi ürün ve memnunum
Dilekcnkn damlaaltinay kokusuz olanı al bence yenidoğanlar için uygundur daha sonra diğerine geçebilirsin ilk başlarda kokusuz olması iyi çünkü hassastır bebişlerin cildi ☺️☺️