karabc archmom yoykonun hangi modelini aldılar acaba🙈 etrafımdakiler stokke yada yoyko hotmom aldı benim gibi tereddüte düştüm😅
archmom karabc baktım canım eski sipariş detayımdan biz hediye olarak almıstık görümceme yoyko 360derece dönebilen 3in 1 bebek arabası yazıyor detayında 🙏🏻
karabc archmom yok bu modeli gerçekten kötü plastik demek istemiyorum ama gövdesi hiç sağlam değil oturma yeri vs benim aldığım baya fiyat farkı var arada stokkeye çok yakın zaten kalitesi tamam içim rahatladı şuan😅😅
44Queen Gulolduz valla daha kullanmadık ama evde kuzenimin bebeğinde denedim puseti falan iyi sürüşü iyi tekerlekleri büyük zaten arabanın bağajına da sığıyor konforlu bide tek elle 360 derece dönmesi hoşuma gitti uzun ömürlü gider diye düşünüyorum
Gulolduz 44Queen bizde bugün baktık ben Kraft fit 2 araştırdım çok hoşuma gitmişti ama bulamadım hiçbir yerde .
44Queen Gulolduz geçen burada birisi paylaşmıştı letgodan almıştı link atmıştı atayım bi bakın isterseniz sıfır ürün satıyormuş https://letgo.onelink.me/O2PG/e0f9bc83