Ozlem23 Gulolduz Deniz95 ben litetrax 4 aldım Araba almadan önce bence arabadan ne beklediğiniz belirleyin yani arabanız varsa bagajı küçük mü kaoaninca sigaramı ya da tek başınıza dışarı çıkmanız gerekecekse kolay kapanıp açılan ve hafif birşey gibi
Handeyldrm Gubi platino aldım bn travel sistem tekerlekleri şişme içinden şişirme pompasıda çıktı çok hafif pierre cardinin bi marka ürünü
Ummuhanbilge Handeyldrm bende bunu düşünüyorum ilk defa gördüm aldım diyen. Memnun musunuz acaba nasıl bir araba
SB_ Ecrinnur123 ben aldım canım sakin kaçırma derim ki bide hepsiburadada indirimde şuan Acayip kaliteli çok özelikleri var ve travel sistem olmasına rağmen çok hafif
Ebrumihrimah archmom yoyko City aldım kullanmadim ama çok hafif tek başına indirip kaldirabilirsin diğer travellere göre çok hafif
archmom Ebrumihrimah prego da öyle asırı hafif . Çok begenerek aldım . Çok kullanışlı bir araba . Yoyko gecen sene görümceme aldım begenmedik. Hantal geldi kullanamadı . Kaldı maalesef .
balkiz12 Elfffffff internettenmi aldınız mağzadanmı internette gördüm bende almayı düşünüyorum kiwi city
karabc archmom yoykonun hangi modelini aldılar acaba🙈 etrafımdakiler stokke yada yoyko hotmom aldı benim gibi tereddüte düştüm😅
elediyebiri Gulolduz Ben yurtdisindayim Cybex aldim bebek arabasini. Bir arkadasim kullaniyor Cok memnun kalmis. Böyle 3 lü set halinde. Ikisi Ilk dogumdan itibaren kullanilabilecek sekil ve Digeri Biraz daha büyüdügünde kullanabilecegi bir bir tarz.