Sehera1 Seyma2861 prime 1beden yenidoğan aldık bir de sleepy 4 beden karşılaştırdım aralarında boy olarak 2 parmak kadar fark anca var
Misto kahve-cekirdegim ben tredyola baktım ama 210 adetini 20 tl ye bulamadim canim yok linkini atabilirmisin
Dbe24 Misto 210 adeti 100 tl post sahibinin 20 tl indirim kuponu varmış onu diyor siz yanlış anlamışsınız 😊
Dbe24 kahve-cekirdegim Keşke olsa valla millet yamyam gibi kalmazdı herhalde fabrikalar çökerdi bence yetişememekten 😂😂
kahve-cekirdegim _Mother_ evet bende postlarda okumuştum herkes 2 numara alın yenidoğan için küçük oluyor 2 tam oluyor yazmışlardı öyle yaptım😊 siz kaça aldınız kuponla
_Mother_ kahve-cekirdegim canım benim aldığım 2 li 42 li bebek beziydi yani toplam da 84 adet bebek bezi 3 adet ıslak mendil 1 palettte alt değiştirme örtüsü 80₺ ye aldım senin ki daha avantajlı oluyor galiba
Sehera1 kahve-cekirdegim bana arkadaşım diğer bezlerin 1i sleepy nin 3ü gibi düşün dedi ben o yüzden sleepy almadım Trendyol hızlı market ve getir kampanyalarını kullanarak 2 tane 43′lü prima prime aldım paleti 30₺ ye denk geldi 1tane 34 lü sleepy aldım o da 15₺ye geldi
kahve-cekirdegim Dbe24 bazen yanlış giriyorlarda fiyatları 1dk olmadan bitiyor tabi😂 ay ne güzel olurdu ama insanlar faydalansa zorunlu ihtiyaç çünkü keşke uygun olsa ya da ücretsiz verilse 😊
kahve-cekirdegim Dbe24 bende 1 paket 2 numara aldım bakalım kısmet deneyip göreceğiz 😊 olmazsa birine veririz napalım 🌸
Dbe24 kahve-cekirdegim evet valla en büyük masraf o oluyor zaten insanlar en çok bez sorunu yaşıyorlar 😕
Dbe24 kahve-cekirdegim aynen yapacak bişey yok napalım ama ben olur diye düşünüyorum kalmaz bile bence 😊
nslhnblblky kahve-cekirdegim cnm sakın stok yapma çok kaliteli bir bez organik ama diğer bezlere göre boyutu küçük arkadaşımın bebeği 2,5 aylık kullanıyor çok memnun hemen kaçırma 1 paket al ama dediğim gibi tosuncuk doğurursan 2 numara kullanman gerek
kahve-cekirdegim nslhnblblky yok stok yapmam yorumlarda baya kullanan diğer bezlerden geçen yazılarını okuyunca indirimliyken bir paket aldım ileride ne olur bilmiyoruz çünkü belki de bebişe iyi gelmez ya da büyük küçük olur o yüzden stok yapmayı düşünmüyorum 😊
Aycacaca DlgluSeyda 1 numara kullandınız dimi, bende 1 numara aldım da yorumları okuyunca kararsız kaldım bi an
kahve-cekirdegim Aycacaca bende önceki postları okumuştum herkes yenidoğan için 2 yazınca 2 aldım bir paket büyük olursa ileriki aylarda kullanırız küçük olursa da birine veririz napalım 😊
cileklidondurma kahve-cekirdegim Görümcemin 2900gr doğdu bebeği bana 1 no al demişti zaten çabuk biticek kilo alıncada 2 noya geçersin demişti ben hepsiburadadan almıştım sizin gibi indirimliyken 210 adet zaten 40ı çıkana kadar anca yetiyor dedi bence alın uygunken dursun
kahve-cekirdegim cileklidondurma baya düşündüm önceki postları da okumuştum herkes çok memnun indirimli olunca da yorumlara dayanarak 2 numara aldım bir paket bakalım nasıl olur 😊
nslhnblblky kahve-cekirdegim kullananlar sadece boyutlarının küçük olduğunu söylüyor daha kimse pişik yaptı yaramadı yazan yok cnm organik bi ürün zaten inşallah iyi gelir bebişine