Yeni474747 Merve50 Bebeğin hızla büyüdüğü zamanlara girmissiniz susuz kalmak tehlikeli olabilir bence doktorunuzs sorun
34_21_23 Eslem1 bu dönem için hasta ruhsatı içeren hadisler var hak veriliyor çünkü bebek sağlığı önemli. Daha sonra tutacam ben.
Emineismail Eslem1 canim.benim bebek 9 aylikti ben tutuyordum dogum.yapacagim.gun bile orucluydum baktim kanamam var o zaman su ictim
mucizem09_ Eslem1 ramazanda 5 ay bitmis olacsk hemen hemen tutmayi dusunuyorum deniyecegim kusmassam kesiblikle tutma tsraftsriyim su ayda bebis fazla beslenmiyor bisden son ay olsa tutmayabilirdim ama suan tutucam Allahim ogunleri gosterirse sahuru iftari guzel yaparsak bence birsey olmaz 🥰🥰🥰
Durunbigeldim Eslem1 yok ya tutamam ben tutmadığım halde ölü gibiyim😔keşke güzel geçsede hamileliğim tutsam ama imkansız
maria12 Ramazan’da doğum yapacağım için tutmayacağım. Her an doğum olabilir. Bir de bugün bile uyandım çay olana kadar şekerim düştü, bayılacak gibiydim. Kendimizi zorlamak istemiyorum. Ama ilk zamanlar olsaydı tutardım. Son aylar zor oluyor
serenty_123 Yemek çok problem değilde uzun süreler susuz kalmak bebek acısından sıkıntı oluşturabilir diye düşünüyorum açıkçası gerçi ben yeme konusundada sıkıntılıyım sanırım tutamayacağım çünkü 1 saat birşey yemesem tansiyonum düşüyor 😪
Merve50 Berfininannesi inşAllah bi aksilik olmadan rabbimin de izniyle hiç boşluk vermeden tutarız 🥰🤲🏻
Zeynep12- Eslem1 37 haftalık oluyorum ben tutmayı düşünmüyorum zaten gebeliğimin son zamanlarına denk geliyor migren var birde çok kötü olurum
aybarsdefne Eslem1 8 buçuk aylık olucam Ramazan’da tutamadım ilk kızımda muhtemelen bundada tutamıycam 😢
dileksak Vucudun bu kadar susuz ve besinsiz kalmasi ne kadar mantikli ? Sonrasininda siddetli idrar yolu enfeksiyonu gecirmeyeceginizin garantisi yok. Hic bir sey sagliktan önemli degil
Zeynep_ayaz Eslem1 ben cok istiyorum tutmayi ama midem surekli bosaliyo yarim saatte bi midem kaziniyor kizim benide yiyecek yakinda ac kalamiyorum basim donuyo 😳🤔😊
shryldrm Ceydat parasını vermek olmuyor hamilelik bitince tutulması gerekiyor parayı sonradan da olsa tutma durumu olmayanlar veriyor yani sağlığı hiçbir şekilde müsaade etmeyenler ☺️
shryldrm Ceydat aynen ama benim gibi emziriyorum diye ertelemeyin 😂 plansız ikinciye hamile kaldım borçlar birikecek 🥴 neyse sağlık olsun 🤲