melek1608 Çok fazla giyemeeyeceğini bildiğiniz halde yenidoğan, 0-3 ay kıyafetlerine gönlünü kaptırıp fazlaca alanlardan mısınız? Lütfen onlardan olun 😂 tek başıma bu günaha girmek istemiyorum 😂
Serifeisitmir melek1608 tamda onlardan oldum canim 😂 ama bebegim uzun sure giydi 4. Ayimizdayiz yeni olmamaya basladi sadece 10lu hastane cikislari olmadi onun icinde ki tulumuda 2 ay giydi oglum
Arzuli melek1608 ben ben ben 😇 bence tercih meselesi bebeğimin elbiseler içinde kaybolmasını istemiyorum ben hangi aydaysa o bedenden alıp giydiririm diyorum bakalım dediğimi yutacak mıyım 😀
Ceydat melek1608 5 tane 0 3 ay aldım. Bende tam tersi hep 2 yaş kıyafetlerine gidiyor elim cici cici elbiseler bandanalar ayakkabılar 🙈🙈
melek1608 Ceydat orda duruyorum her sene çok farklı çeşitler çıkıyor o yüzden daha büyük kıyafete gitmiyor elim 😂
Serifeisitmir melek1608 al canim hic kimseyi dinleme illaki giyiyor ben 2 tane 1plu hastane çıkışı 7 takim 0-3 ay almistim 😂😂🤭
Nrcns_u melek1608 bence fazla değil sürekli üstünü değiştirmemiz gerekir diye düşünüyorum ama bilemedim ☺️ Ya da kendimi böyle mi kandırıyorum ☺️☺️
plakayerli melek1608 bu kadar ben de aldım ama kullanırız değiştirirz sık sık diye düşünüyorum mamadır süttür bezden taşanlardır kirlenir
melek1608 Nrcns_u bu cümlelerin aynısını bende söylüyorum 😂😂 ilk anne olma heycanı muhtemelen mazur görelim 😂