Fatosef Elifiye benim dönmüş artık cnm 40 hafta olcak yarın. Bu defa da kanala girmemiş başı onu bekliyoruz 🤦♀️
Ceri5 Fatosef 30. Haftada tersti, yani yan duruyordu. 33 de ki ultrasonumda baş aşağı gelmişti… son ana kadar dönebilir endişe etmeyin 30 çok erken. Birde internette yapabileceğiniz şeyler var döndürmek için bi bakın isterseniz
Fatosef Hafizeplt muhtemelen bi hafta daha bekler doktor. Sonra suni mi verir sezeryana mi alırlar hiç bilmiyorum hayırlısı artık 🤷♂️
MineLule Fatosef Benimde iki aydır her kontrolde makat geliş diyordu. 32 de gittim şu an, baktı bana mine maalesef makat geliş dedi
Fatosef MineLule döner hala cnm bekle derim 38 den sonra döndü benimki de. Özelde ki doktoruma kalsa beni hemen sezeryana alacaktı.
Syrnn Benimde 30.haftada makat gelişti yani ayakları aşagıdaydı 32.haftada baş geliş olmuş geçen haftada gittim 34.haftada hala aynıydı şükür yani döner inşallah sizin de :)
sclzn Fatosef ayakları aşağıda oluyor normal doğumu etkiliyor benim kızımda ters 😂 dönmezse normal dogum bekleme dedi doktorum
Zezz Fatosef bende de ayak kisimlari asagida baş yukarida idi cok zorladi beni..ama son muanede donmus dedi