Cans50 Medikale gidiyorum ben de.Doğum ücretlerini hiç konuşmadık henüz yeni olduğu için.Erkan beye gitmeyi düşünüyordum ama çok yoğun ve o kadar beklemeye tahammül edemem ben.Gökhan beye gidiyoeum şimdilik memnunum.
Kbrsoy Cans50 Ben de gebeliğimi ilk öğrendiğimde Gökhan beye gitmiştim. Sonra tavsiyeler üzerine ikinci gidişimde Bertan beye gittim bi daha da bırakamadım :) Gökhan beyden daha ilgili daha konuşkan geldi
Cans50 Kbrsoy doğrudur benim arkadaşlarım gökhan beye gidiyordu ben de o yüzden tercih ettim.Şimdilik onunlayım ama Bertan beyi de merak etmiyor değilim.Gökhan bey çok beyefendi ama konuşmasını anlamak biraz güç.Birde Bertan beyde ücret farkı var mı acaba?
Merveakal Hanımlar bana yardım edin lütfen. Medicalpark ta Bertan beye gidecektim. Medicalde maddi olarak çok yorulursun dediler. Özel sağlık Sigortm yok ssklıyım. Cihanda sebiha hanıma giden var mı hiç. Sebiha hanımda profesör 200 tl muayene ücretiymis herhalde. Cihandaki tahliller ne kadardır acaba
busra4161 Merveakal ben sebiha hanıma muayne için degilde detaylı ultrasyn icin gittim ve gayet ilgili konuskn herseyi anlatan bi doktrdu 2kere gittim ikisindede cok ilgilendi muayne ucreti yuksek olmasa gideblcegim bi doktor..
Ozgemelek busra1361 ben yasemin yarar kıvrak vmmedikalpark kocaeli hastanesibe gittim.Bir tık diyatlar yüksek ama yasemin hanım için değer.İnanın..💕💕
Mervealkan Ozgemelek benim doktorun funda salihoğlu sarıcalı bende çok memnunum doktorumdan. Hastaneden biraz tereddüt ediyorum. Siz sıkıntı yaşadınız mı ?
Ozgemelek Acrbaby Ben yasemin yarat kıvrak’a gittim.Çok memnunum.Vm medikalpark hastanesi.Fiat biraz yüksek ama yasemin hanıma değer💕
Ozgemelek Mervealkan yasemin hanım doğumumu yaptırdı.2.gebeliğim idi.Birçok doktor gezdim.Tüm süreçte yanımda idi.Normal doğum yaptırdı.Hastanenin odalarımkonforlu ge büyük.Biraz hemşireler ilgisiz ama yasemin hanımın ilgisi yetiyor zaten.Birde hemen sezaryene alalım demiyor 💕💕
Mervealkan Ozgemelek funda hanımda sağolsun ilgili bir kadın. Umarım hastanedede sorun çıkmaz. Miyomlarım var benim mecbur sezaryen olucam. Kısmet bakalım 😊
Cans50 Mervealkan ben de medikale gidiyorum ve gökhan bey doktorum benim de miyomşarım var ve benim desezeryan olacak çok heyecanlıyım.
inanasiye Dorati Merhaba.Ben de hilal hanıma gidiyorum özel kocaeli hastanesine.Doğum ücretleriyle ilgili bilgin var mı acaba yardımcı olursan çok sevinirim. Dorati
Gmzbrgn inanasiye merhaba ozel kocaeli hastanesinde suan normal dogum ve sezeryan dogum 2250 olmuş icinde fotograf cekimi ve susleme dahil degil
DilekayiroluAy Gmzbrgn sezeryanda genel veya spinal fiyatı değişiyor mu. Yoksa hepsi 2250 TL mi bilginiz var mı
inanasiye Gmzbrgn Merhaba ucret o kadar evet ve susleme hicbirsey dahil degil..Yılbaşından sonra arttımi peki fiyat bilgin var mı ben tekrar sormadim da
BarBeyzazer DilekayiroluAy değişmiyor ben orda Doğum yaptım sezeryan normal spinal yada genel farketmeksizin aynı fiyat epidural normal Doğum biraz daha fazla ama