Tarcininannesi Betuluus biz bugün gölcük konağa gittik eşim de ben de yalovada memuruz indirim yaptılar bilginiz olsun...memur heryerde memurdur:))
Betuluus Tarcininannesi benim eşim komiser ve sendikaya üye değiliz diye herhangi bir indirimde bulunmadılar. Üye olmanız gerekiyor dediler☺️ Gölcük ve İzmit farklı işleyiş sergiliyor heralde bilmiyorum
Tarcininannesi Betuluus bilemiyorum olabilir,,biz önce personel kartımızı verdik %10 indirim var dediler sonra görevli sendikanız var mı dedi bnm yok ama eşimin var onun kartını verdik sendikayı alalım sendikaya %20 indirim yapıyoruz dediler...
Sevdagms Zynp53 bende aynı durumdayım sormadan cvp vermiyor hemen yollmanin peşinde bu cuma kısmetse bebeğime kavuscam
EsraKaraku Sevdagms saçmalık ama ya bende eşimde be zaman görmez net diye bekliyoruz adam her hastaneden çıktığımızda ben yine Bebek mebek görmedim diyor gitmeyelim o kadına diyor
Betuluus Esmaartuc evet yanlış hatırlamıyorsam 16 pozluk bir albüm veriyorlarmış. Doğum ücretine dahilmiş☺️
Tarcininannesi Betuluus hayır anlatamadım sendikası olmayanlara da %10 indirim uygulanıyo gölcük konakta...sendika varsa %20:))
VVV41 ElifNbglsahin ElifNbglsahin bende 3 gün önce ilk defa Firdevs hanıma gittim ilgisinden ve detaylı anlatımından çok memnun kaldım hayırlısı olur inşallah