AslhanDzenli Ben de Kocaelideki annelerin ne kadar doğum ücreti verdiklerini veya vereceklerini merak ediyorum ? 🙄
Burcuu8997 busra1361 1.600 mü 😂😂 bende konağa gidiyorum daha az evvel oradaydım fiyat sordumsezeryana 2.800 dendi normalde 2.300 nasıl 1.600 ? ayrıca 6. Ayda zam gelicekmiş 200 tl kadar dedi
Hanif Kbrsoy bende Gebze medicalpark a gidiyorum normal 2500 sezeryan 2800 kocaeli biraz daha pahalı 🤔
BsrArif Kbrsoy medical e gidiyorum bende pazartesi Doğum yapacağım hangi doktor sizin doktorunuz acaba merak ettim
Cerenora busra1361 Ben de Erkan beye gidiyorum. İlk kızımın da doktoru oydu inşallah yine öyle olacak😊
Ozgemelek busra1361 ben yasemin yarar kıvrak vmmedikalpark kocaeli hastanesibe gittim.Bir tık diyatlar yüksek ama yasemin hanım için değer.İnanın..💕💕
Mervealkan Bende kocaeli medical parkta yapıcsm inşallah ama daha sormadım ücreti. 2019 olcak gibi görünüyor belki zam yaparlar😒
VVV41 ElifNbglsahin ElifNbglsahin bende 3 gün önce ilk defa Firdevs hanıma gittim ilgisinden ve detaylı anlatımından çok memnun kaldım hayırlısı olur inşallah
Betuluus AslhanDzenli bende Cihan’a gitmeye başlıcamda merak ettiğim bir şey var kan tahlili filan ekstra ücretli mi oluyor nst filan?
BarBeyzazer AslhanDzenli bilmiyorum canım ben böyle bilgi aldım geçen gün ve ben ikiz hamileyim doğumum 2850 tl olcak fark oluyor 350 tl
AslhanDzenli Betuluus nst ye girmedim daha ama şeker yüklemesi yapılacağı zaman bazı kan tahlilleri de istemişti toplam 100 lira para ödemiştim
PprensesEylul Betuluus Bende Cihana gidiyorum Tahlillerden extra para aliyorlar.Nst bir iki haftaya giricem para aliyorlarmi bilmiyorum gidincr yazarim :)
Kcansu Betuluus ben gecen seneki dogumum da 1.800 tl sezeryan icin vermistim nst icin ekstra bir ücret alinmamisti
AslhanDzenli Betuluus 10 günü geçerse muayene ücreti veriyorsun geçmezse kontrol sayılıyor vermiyorsun
Ozgemelek Acrbaby Ben yasemin yarat kıvrak’a gittim.Çok memnunum.Vm medikalpark hastanesi.Fiat biraz yüksek ama yasemin hanıma değer💕