neshakin Kestanesekeri ilk gebeliğimde 9 ay bulantı çektim 5. Haftada başlamıştı bulantı. 13 kilo verdim çok zor bi dönemdi geçti gitti elhamdülillah kızım şimdi 2 yaşında. Şuan 6 haftalık hamileyim ama hamile değil gibiyim herhangi bi sıkıntı yaşamıyorum elhamdülillah. Erkektir belki 🤭 hayırlısı olsun inşallah ❤️
Minikannebsr Kestanesekeri kızımız olacak inşallah. Bol bol turşu ve limon yedim. Eşki olan herşeyden tükettim valla.
Mymom_61 nurdane3504 bu erkekler annelere çok rahat hamilelik geçirtiyor sanırsam ben de aynı şekilde ne mide bulantısı ne mide yanması ne başka bir şey oğluşum benim 33 haftalık olduk insllh devam eder bu şekilde 🙏
Gozde939e99e Kızlar bende yeni hamileyim hepiniz neredeyse erkek bebek de hic bulantı yasamamissiniz bende de suan belirti yok mide bulantisi felan acaba benimkidemi erkek😜🤔💚
Nurayim Oğlumda bulantılar hafifti şimdi kıza hamileyim mide bulantısı hem fazla hem de uzun sürdü 24. Haftadayim hala bazı şeyler mide bulantısı yapıyor ağzımın tadi bozuk
Buketkucuk Kestanesekeri belirti olduğunu sanmıyorum ama aşırı bulantı ve kusma yaşadım, cinsiyeti geç öğrendik kızımız olacak inşallah