Kestanesekeri Selam arkadaşlar,ben de 9 haftalık hamişim.Cinsiyeti şimdiden çook merak ediyorum.Kız bebeğiniz de ve erkek bebeğiniz de neler yaşadınız.Öncelikle sağlıklı olsun 😁
Nuraygokce Kestanesekeri oğlumda çok rahattım mide bulantısı felan hiç yaşamadım hiçbir sorunum çıkmadı şimdi kızıma hamileyim bu tam tersi oldu çok kötü geçti 4 aya kadar mide bulantısı yaşadım ve çabuk ağırlaştım ama bunada şükür sağlıcakla gelsin inş bebişlerimiz🤗💕💕
nurdane3504 Kestanesekeri ilk gebelik cinsiyeti erkek hayırlısı ile ama hiçbir belirti yaşamadım şu ana kadar 23+3üm hiç rahatsız olmadım yani tek fark bebek hareketi karın büyümesi yoksa hamile drgil gibiyim😀😅
Nilaylks Kestanesekeri erkek bebek bekliyorum düşük tehlikem dışında hiç bir sıkıntım belirtim olmadı ne aşerdim ne midem bulandı çok korkardım kusmaktan Allah yardım etti çok şükür ☺️
EceveDenizinAnnesi Kestanesekeri oğluma hamileyken çok rahattım. Ama kızımda çok zorlandım. 33. Haftadayım hala zor geçiyor. Sabah öğle akşam 3 öğün kustum kızımda. Bir ara kafamı yastıktan kaldıramıyordum. Kız hamileliği ağır geçer diyorlardı. Öyleymiş gerçekten.
Mymom_61 nurdane3504 bu erkekler annelere çok rahat hamilelik geçirtiyor sanırsam ben de aynı şekilde ne mide bulantısı ne mide yanması ne başka bir şey oğluşum benim 33 haftalık olduk insllh devam eder bu şekilde 🙏
Kestanesekeri Nilaylks benim de bu hafta başladı dilerim son olsun 😊 sağlıkla gelsin inşAllah bebişler
Sevcan34 Kestanesekeri oğlum da hep limon yemiştim bi de ekşi elma şimdi de kızımolcak Allah’ın izniyle onda da hep acı ekşi yedim bende aynıydı kusmalar olsun yemek yeme olsun daha 4 aylığız hala kilo alamadım on kilo verdim yiyememekten ☺️
[silindi] Kestanesekeri tatlı yemek. bide baş ağrısıyla beraber gelen bulantı kusma ama aşırı değil. 12. Haftadada bitti çok şükür. Cinsiyet kız
ATC Kestanesekeri oğlumda hiç bi belirti yaşamadım şimdi 10 haftalık hamileyim bunda da ilk başlarda midem bulandı şimdi yine hiç belirti yok bakalım ne olacak cinsiyet bende çok merak ediyorum 😂 bide oğlumda çok baklava aşerdim ye tatlıyı doğur Hakkı’yı😂 bunda da baklava istiyor canım 😂
psychologist Kestanesekeri hic inanmazdım ama tatli yedikçe kustum, ekşi ve acı yedim hep bebegim kızmış eskiler biliyo işi😄😄
Sultan94 Kestanesekeri ben kızımda hiç bulantı yaşamadım ağırlaşma dışında güzel bir hamilelik gecirdim. 8 haftalık hamileyim aynı şekilde bulantı faln yok inşallah olmaz🤲
Berfininannesi Kestanesekeri Kız annesi olucam allah nasip ederse 4 aya kadar bulantı oldu mide yanması filan ve tatlıyı çok sever oldum
Ikizdeniz Kestanesekeri erkekte bulanti pek olmadi canm ama,simdi kizim olacak insallah Allah izin verirse sabah bulantilarim cok oldu.Erkekte ellerim kurudu catladi simdi bunda olmadi bende ki belirtiler bunlar