Ftmnr12345 ozdenarda Ümit hastanesinde hangi doktora gittiniz acaba ? Ben de Eskişehir e Yeni geldim ailemin yanında Doğum yapacağım doktor araştırıyorum doktorunuzu Önerir misiniz ?
Aydaozk ozdenarda kızlar biraz aceleci olurmuş annesi 🤗🤗 ay ne güzel ya şimdi kollarında maşallah ona
Ciara93 ozdenarda gözünüz aydın, hayırlı evlat olur inşallah 🙏 keşke o kadar sancıya sezeryan olmasaydı :( ya da madem sezeryan sancı vermeselerdi üzüldüğüm tek nokta o oldu :( Allah sizlere bağışlasın ☺️
ozdenarda Ciara93 aynen canm cok yiprandim tabi daha yeni hastaneden eve geldik catlamadik damarim kalmadi imza atarak cktm malesef
Ekksl ozdenarda Aaaa canım gözün aydın saglıkla büyüt inşallah ☺️ daha dün aklıma geldin biliyor musun gözükmüyor acaba dpgum yaptı mı dıyordum cok sevındim 😍 darısı bizlere
Burcum ozdenarda hayırlı olsun canım , çok sevindim adına😊 kavuştun he minik kızına💕 Allah analı babalı büyütsün inşallah😊
Hilal1206 Biz aynı haftayı takip ediyoduk neredeyse cnm seninle doğduğunu okuyunca çok şaşırdım biraz erken gelmiş prenses kilosu nasıl iyimi
jrarya ozdenarda canım 🙆🏻♀️ Hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyütün inşallah yavrunuzu dilerim en kısa sğrede toparlarsın 🙏🏼🍀
ozdenarda jrarya cok saol canım hepimiz icin gecerli insallah saglikla kolaylikla aliriz evlatlarmzi🤗