MervErdo doktorunuz normal diyorsa neden inanmıyorsunuz? Bakın bu kilo postlarını gördükçe yazıcam. Bu kilo meselesi yüzünden ben ve benim gibi anneler zorunlu sezaryen olmak zorunda kalıyorlar, bebekleri küvöze giriyor. Sizin bu kıyaslamalarınız ve kilo postlarınız yüzünden biz üzülüyoruz artık bu postların yasaklanıp kaldırılması gerekiyor bence.
ben 38 haftalık hamileyim. Bebeğim sadece ve sadeceee 2350 gram. Haftaya bu sebepten zorunlu sezaryen olacağım. Üstelik bebeğimin küvöze girme ihtimali olduğu için tamamen farklı bi şehirde, daha iyi küvöz imkanı olan bi şehirde doğum yapacağım evime hemen dönemeyeceğim. Benim gibi daha bir sürü anne böyle. Bebeklermizde gelişim geriliği var ve ne yaptıysak kilo almıyor.
şimdi size tekrar yazayım. Bebeğim 38 haftalık. Karın çevresi üç hafta geride ve bu sebepten kilosu 2350 gram. Şimdi kendi bebeğinizle kıyaslayıp mutlu olabilirsiniz. Doktorunuz iyi dediği halde güvenmiyorsanız doktorunuzu değiştirin ayrıca. Gelip burda kıyaslama yapmaktan daha etik ve mantıklı bir davranış bence. Ha bide 3500 olsa “bariiii” yazmışsınız. Kilosunu beğenmeyip. Allah yardımcınız olsun inşallah üç buçukta olur dörtte. Biraz bizim gibi anneler düşünerek post açın.