eko1618 Prenses21 patates haşlamasıda hemen etki ediyor ya da bir tatlı kaşığı Türk kahvesi suyla tüketin o da etkili
2pati1baby Prenses21 eczaneden entrogermina alın karşılar ihtiyacınızı🙏 Vücudumuz daki probiyotik miktarını dengelemezsek ishal oluruz
Bbcln2913 Gzmal @Prenses21 böyle durumlarda pastörize edilmemiş sütten yapılmış yoğurtları kesinllikle tüketmeyin bu size de bebeğe de çok zararlı. Aynı şikayetten dün hastanede yattım serum bağlandı ve virüs testi yapıldı lütfen bir an önce kadın doğum acile gidin.
BurcuP Prenses21 reflor var eczanelerde probiyotik , ben de İshal olmuştum kadın Doğum doktorum bunu yazmıştı ilaç değil zaten bu probiyotik demişti. 1 şase bile hemen kesmişti ishalimi.
Bbcln2913 Prenses21 ben de devletin aciline gittim devlet gebe olduğum için kadın doğum aciline gitmem gerektiğini fazla ishalin düşüğe sebep olabileceğini ve burada bir şey yapamayacaklarını söylediler kadın doğum acile gitmelisin en iyisi
ipek_94 Prenses21 haşlanmış patates yiyin yağsız. Muz yiyin ve bol su için geçen hafta bende olmuştum 1 günde geçti
Deniz59 Prenses21 bende olmuştum afedersiniz bi isal oluyodum bi zorlanıyodum yapmaya muz yiyodum ondan sanırım sizde muz yiyin