Yasmink Ben de 37+2 yim vajinamda değişik ağrılar oluyor belim çok ağrıyor içimde değişik ağrılar regl ağrıları çok korkuyorum erken doğum olursa diye🙄😔
EceveDenizinAnnesi Yasmink 37. Haftayı geçmişsiniz. Doğsa bile erken doğum riski yok artık. Zamanında sayılıyor. Ben son 1 aydır riskle yatarak 33+1 e geldim ve hedefimiz 37yi görmek dedi doktorum. İçiniz rahat olsun 🌸
minisinannesiiii Sahnur vala benim 23 24.hafta dan beri öyle doktora da diyemedim Allaha şükür bi sorun yok ama cok zorlanıyorum
Defneprensesannesi Hande-- pazartesi gidicem soriyim bi kanala girmişmi diye dondugünü bile soylemedi dedi strese giriyorsun soylemem dedi
Defneprensesannesi Hande-- devlet hastanesine gidiyorum malesef sonuna kadar beklicez diyolar 40+6 ya kadar beklyorlar gelmesse suni sancı veriyorlar
Yasmink EceveDenizinAnnesi ben de 38 i geçsem içim rahatlıcak işte suyum fazla şekerim var bu günlere zar zor geldim valla tabi buna da çok şükür
Sonay-34 Sahnur ya oluyor sen yine şanslısın ben ilk aydan beri genital kasıklar ağrısı içindeyim :(:())
Buketkucuk Sahnur ben 33 haftalığım her zaman olmasada arada bana da olduğu oluyor bence doğum yaklaştıkça baskı olması sancı kasılmaların olması çok normal
Hande-- Deletedmom15257 Rumoss özelde 38. Haftada çatı muayenesi oluyo devlet pek yapmiyo hani sezeryan olcaksa 41 e kadar beklemeye gerek yok diye düşünüyorum bide suni sanci flnda veriyolar