Sahnur 35+1 günlük hamileyim özel bölgem de çok ağrı var iyice arttı siz de mi boylesinz uyuyamıyorum yürüyemiyorum çok zorlamaya başladım 😔kız bebek bekliyorum
melikeyldrm_54 Sahnur evet canm bende 32yim çatı ağrısıymış özellikle akşamları beden yorgunluğuyla birlikte daha kötü ağrıyo ayakta durup yere basamiyorum resmen😣
Sonay-34 Sahnur ya ben başından veri genital kasık ağrısı cekiyorum ilk haftalar azdı şimdi 31deyiz bacakalrımı açmaya hızlı yürümeye başlasam şiddetleniyor doktor normal bebek büyüdükçe baskı yapıyor dedi
minisinannesiiii Sahnur valla benimde öyle yatakta bile dönerken çok zorlaniyorum oturduğum yerden kalkarken iki büklüm kaliyorum
aleyna96 minisinannesiiii 35+2 yim yataktan kalkmak eziyet inanılmaz baskı var doktorum magnezyumu günde 2 defa kullanabilirsin dedi ama onu da doğal yollardan almaya çalışıp içmemeye gayret gösteriyorum 😞
Sonay-34 Sahnur ya oluyor sen yine şanslısın ben ilk aydan beri genital kasıklar ağrısı içindeyim :(:())
minisinannesiiii Sahnur vala benim 23 24.hafta dan beri öyle doktora da diyemedim Allaha şükür bi sorun yok ama cok zorlanıyorum
Defneprensesannesi Sahnur 35+4 olduk aynen kasık vajinal agrı karın serrtleşmesi bide enfeksyon oldıgu icin bol bll sancı bende kız beklyorum kızlar eksik dogar derler 38 de beklyorum ben kızımı🤭
Hande-- Defneprensesannesi kesin bişey diyemem dedi ama 2 haftayada olabilir dedi 40. Haftayı da doldurabilir dedi ama bu kafasını kanala sokması çok iyi bişey dedi ben 36+3 deyim yaklaşık 5 gündür öyle ağrı hissediyorum ve sanki böyle her an doğum olcak gibi bebeğimde çok hareketlendi kasık ağrılarım artti
Defneprensesannesi Hande-- pazartesi gidicem soriyim bi kanala girmişmi diye dondugünü bile soylemedi dedi strese giriyorsun soylemem dedi
fatmasili Sahnur evet gülüm ağrılarının olması normal bu haftalarında sabret az kalmış zatenn beklemene değecek
Meryemkale Sahnur 30.haftamdayım bebeğim doktorumun söylemesine göre yavaş yavaş doğum pozisyonu alıyormuş ve baskılar ilerleyen haftalarda çok daha şiddetlenicek dedi sanırım sizde onu yaşıyosunuz🥰
Seyma2861 Sahnur ya afedersiniz birşey soracağım ben 36.haftadayım ama popo kemiğimde ağrı hissediyorum sizdeee var mı böyle birşey