Zzeyneptekin Esosun aayy kesinlikle hic degilse göbüs üstü yatabiliriz agzimizin tadiyla kisada olsa uyuruz ben istedigim zaman cise gitmek istiyorum yaa sürekli wc de yasamak degil 😂😂
Esosun Zzeyneptekin ayrıca o kadar haklısın ki artık karnımın üstünde yatmak istiyorum uyurum öyle hemen hemde yastığa 5 kala😂
Zzeyneptekin Esosun alemsin ben aglamakli (yinemi yaa duygusundan dolayi )paytak paytak sanki cise degil cocugu dogurmaya gidiyorum 🤣
Esosun Zzeyneptekin ben koşmaya başlayınca eşim kahkahalara boğuluyor😂 bazen kalkamıyorum yerimden bağırıyorum ah uh falan diye😂😂 doğuruyorum sanıyor gel beni bi kaldır wc gitcem diyorum yine gülüyor kaldırıyor 😂😂
Serpil-3 Miyase46 sonunda iki haneliye düştük çok şükür son 99🧑🍼💓inşallah son 1 olacağı günleri bekliyorum
GozdeMiracEmre Miyase46 Aminn insaAllah Allah razı olsun darısı Tüm Dileyene Isteyene Nasip Olsun insaAllah💙☺ Dua edelim birbirimize..
Yasinimm Miyase46 115 Allah nasip ederse 💙🐣🤲her gün dişim çürüyor mübarek 😔😪ağzımda diş kalmadı neredeyse 😔😪😪😪