Fadime_56 Miyase46 ben bisey sormak istiyorum şuan 18haftalik gebeyim ben 40haftada yapılıyo doğum biliyorum ilk olduğu için bilmiyorum pek doğum 36 haftalikken mi oluyo 40haftalikken mi bana yardımcı olurmusunuz
Miyase46 Fadime_56 canım sana şöyle söyleyeyim kimi bebekler erken geliyor haftasını tam doldurmadan 36,37,38 gibi de gelebiliyor kimisi de geç geliyor haftasını dolduruyor ama gelmiyor hemen önemli olan sağlığı 🙂
Fadime_56 Miyase46 annem de tutturmuş 36haftada doguyo bebek diye gelişimi kilosu herşeyi iyice 36da doğar dediler sancı girerse doğum olur dediler olmassa suni sancı veirriler dediler gelişimi ıyi olmassa 40haftaya kadar bekleniyormuş ben 40haftada doğacak diye hesap ettim ağustos 21 e denk geliyo çok uzuluyodum eşim yanimda olamayacak diye 36hafta doğarsa eşim yanimda olur sıkıntı çekmem
Esosun Miyase46 yok ya kesinlikle doğurmak daha iyi uykusuz da kalcaksam bebeğim kucağımda uykusuz kalayım 🤷🏼♀️☺️
Zzeyneptekin Esosun aayy kesinlikle hic degilse göbüs üstü yatabiliriz agzimizin tadiyla kisada olsa uyuruz ben istedigim zaman cise gitmek istiyorum yaa sürekli wc de yasamak degil 😂😂