karamelito Nesli23 yves rocher tavsiye ederim. Tamamen doğal içerikli ve hayvanlar üzerinde deney yapmıyor 😇
karamelito Cilt bakımı olarak La-Roche Posay ve Yves Rocher tüm ürünlerini hala kullanıyorum 🌿 makyaj malz olarak fondöten Revlon, farlar The Balm, Nyx, Loreal bu şekilde 😇
beybikos mothers_baby2021 kremini hiç kullanmadım. Sampani duş jeli lotus çiçeği rolonu lotus çiçeği çok güzel rimeli ojesi ve fondöteni güzel içinde paraben yok bir de evidence parfümü efsane güzel kokuyor biraz pahalı hep 300 kusur de ama degiyo harika bı kokusu var. Kremini hiç denemedim. Krem de Bioderma dan şaşmam ya en iyisi cildim hassas o iyi geliyor.
mothers_baby2021 beybikos evet parfümü efsane 🥰 bende çok beğenerek kullanıyorum .ama indirimi kovalıyorum yoksa almıyorum idareli kullanıyorum 🙈 zaten pandemşden dolayı dışarı da çıkmadığımız için ☺️
Boncukgiller003 2pati1baby Yevs Rocher kesinlikle 💙 parfümnden duş Jeli şampuanına makyaj malzemelerine kadar
[silindi] 2pati1baby ten makyajı ve dudak için yves rocher, eyeliner için golden rose diplineri, rimel kiko