Susamtanem2 2pati1baby ilk bebegimxe desimdi de yapmıyorum deodorant parfüm bile kullanmadım benim kokumu bilsin isterim ter kokusu için duştan çıktıktan sonra kurulanip karbonat sürüyorum tesliyorsun ama koku kesinlikle olmuyor hiç bir ürünün yeteri kadar temiz içerikli olduğunu sanmıyorum pamuk kızımı neden o şekilde öpüp koklayayim ki
Dilekcnkn 2pati1baby fondöten olarak maybeline neww yok ,loreal paris pudra olarak maybeline new york maskara olarak golden rose tercih ediyorum ruj olarak golden rose ,pastel, flormar ☺️ Ama evde kala kala zaten birşey yapılmıyor 🤷♀️🤷♀️
beybikos 2pati1baby Yves Rocher şampuan indan tut ta rolonuna makyaj malzemesi parfümüne kadar. Bence en temiz iceeikli marka ve kaliteli
Aysentass Mesutnur15 namaza engel olduğunu kim söyledi ki abdestini al makyajını yap abdeste engel namaza değil
Anne3 Naturalive nin ürünleri hem helal hem doğal kuzu altına abdestte geçiyormuş ama daha kullanmadım hiç alacaktım kaldı gitti aklımda var hala
2pati1baby beybikos Mihrininannesi normalde clinique nin kremlerini ,yüz temizleme losyonunu ws kullanıyordum ama araştırım bu markayıda 🤔 çok teşkler
pol34 Tam bir makyaj malzemesi tutkunuyum ben. Bence her markanın kendine göre değişen güzel ürünleri var. Kişinin bütçesi de önemli 300 liraya da güzel fondöten var 50 liraya da mesela
2pati1baby pol34 bende çok çeşitli olarak kullanıyorum fakat ,bazende alıyorum duruyor kenarda öyle😁Gebelikte kimler ne kullanıyor diye merak ettim marka olarak😊Balmın makyaj ürünlerini çok seviyorum ama zararı olur mu bilemedim
Cansu_04 2pati1baby rose ve Mac golden rose gibi gibi şeyler ama evde oluncada hiç yapmıyorum abdest alıp namaz kılıyorum yapmıyrum yapasım da yok 🤤her gün temizleyip düzeltiyorum ama tık yok bnde, 😅😅
pol34 2pati1baby ben de the balmı senelerdir kullanıyorum çok güzel. Dışarı çıkmadan çıkmaya makyaj yapıyorum biraz da şiştim iyi hissettiriyor kendimi inşallah zararı yoktur 😂
beybikos mothers_baby2021 kremini hiç kullanmadım. Sampani duş jeli lotus çiçeği rolonu lotus çiçeği çok güzel rimeli ojesi ve fondöteni güzel içinde paraben yok bir de evidence parfümü efsane güzel kokuyor biraz pahalı hep 300 kusur de ama degiyo harika bı kokusu var. Kremini hiç denemedim. Krem de Bioderma dan şaşmam ya en iyisi cildim hassas o iyi geliyor.