Oykum_06 gokbennn aynısı bendede oluyor canım sürekli bişey yemek istiyor. Boyum 1.80 hamile kaldığımda 70 kiloydum şimdi 84 kiloyum kilo takıntım var 🥺🥺🥺 sen ne kadar kilo aldın
gokbennn Oykum_06 benimde boyum 1.78 96 yla hamile kaldım şimdi 88 kiloyum ilk baslarda hiç yiyemedim ben yeni yeni yemeye başlıyorum çokda şeeey yapma kilon gayet iyi benim en zayıf halim 84 dü🙈😂
Kumral5 Oykum_06 burun kanaması yok ama ne zaman burnumu silsem hep kanli oluyor bu normal diye biliyorum hamilelikte
Oykum_06 Kumral5 anında kanıyor burnum buda bebek kanımdan beslendiği için kan basıncım yükseliyormuş. O yüzden bazılarında burun kanaması bazılarında varis yapıyormuş. Bende burun kanaması oluyor.
Morvy Oykum_06 biz 16+3 haftalığız bende dün garip bir şekilde akşam yemeğinden önce bir kötü hissettim tansiyonmu şekermi bilemiyorum ama yemek yiyip dinlendim geçti çok şükür olabiliyor demekki böyle şeyler
Morvy Oykum_06 ben daha girmedim sanırım 19-23 haftalar arsı girilmesi gerekiyor doktorum 20. de gir dedi🙄
_Elifffffff_ Oykum_06 hemde nasıl özellikle sabahları kahvaltıyı biraz geç yaparsam çok kötü oluyorum yığılıp kalacak gibi oluyorum