Burcum Domatesimm 38 de yapıyolar genelde öyle duydun ben de. Bakalım ya yapsın öğreneyim nasılmış. En azından doğum şeklimi bilirim😊
Zeynepmom Burcum doğumu tetiklemiyor canım benim 35 de ve 36 da yapıldı bir sorun olmadı ÇatınA baksın işte dar mı deigl mi açılma var mı
Burcum Zeynepmom aynen baksın öğreneyim diyorum. Korkmuyorum zaten. Sadece merak ettim 36 da olan var mı diye.
Drkydrya Burcum nstde ağrın cıkmışşa o yüzden muayene etmis olabilir ağrı en fazla nstde 100 e vurur,170 e vuran bebeğin çks si kalp atışıdır,ama bebekler son ayda hızlı kılo alırlar 10 günde kılo alması gerekirdi ,100 yada 200 gr alıyorlar
Burcum Drkydrya yaklaşık 70 gr almıl 10 günde ama doğru mu ölçtü bilmiyorum. 1 dk kadar baktı sadece ultrasondan. Kontrolden gitmiştim belki ondan çok ilgilenmedi gibi geldi.
fk54 Drkydrya Belki doktor yanlış öşcüm yapmıstır bende 2800 cıkmıstı baska doktorda 2650 sonra kendı doktorum baktı diğer doktorla eşitlendi
Burcum Ecrinimleyla benim arkadaşta özelde 40 ta yapacakmış doktoru. Bemki bidahaki kontrole yapacakmış. Vardır herhalde bir bildiği.
Burcum FeriDEniz ben de merak ediyorum acaba bu periyotları devam edecek mi. Umarım gece için eder diyorum😊 uyusun geceleri🙏🏻🙏🏻🙏🏻