SineMirayAksoyeri O kadar düşünüyorum ki adını ne koyacam diye ... Miray ilk çocuğumun adı kulağa o kadar hoş geliyor ki ... hem kulağa hoş gelsin hem kızım söyleyebilsin istiyorum 💕 sizin düşünceleriniz nedir ? Ne koymayı düşünüyorsunuz
Makbuss SineMirayAksoyeri benim ilk kizimin ismide miray gercekten hos isim anlamida guzel ikinci kizimin isminide merve secti babasi simdi 3 ye hamileyim henuz cinsiyeti bilmioruz bklm artk
FiruzeGrks SineMirayAksoyeri kız olsaydı Hüma Beril koyacaktım.Doktor erkeğe benziyor dedi tam net olmamakla beraber.Erkek olursa da Yusuf Kayra düşünüyorum
SineMirayAksoyeri Makbuss eşim şu an da beren istiyor . Mina olabilir diye ben düşünüyorm ama kararsızız
SineMirayAksoyeri Damla________ derin çok istedim ama kuzenim bu ismi kızına koyduğu için vazgeçtim . Mina hamileliğimin ilk zamanlarında rüyama giren isimdi kız olacağını o zaman anlamıştm . Almila da çok hoş ama kararsız kalıyor insan
Duyguynrky Enesefe ceylin adını çok seviyorum ben ya neden bilmiyorum ama birde beliz ismini çok seviyorum kızım olsaydı nefes ya da beliz koyacaktım
Sema99 SineMirayAksoyeri ilk kızımın ismi ecrin emine oğlumun ismi Mustafa üçüncü gebeliğim babası elanur koyacak inş
Dilekveuzum Simay ismi güzel hemde Miray’a uygun. Benim oğlum olacak kısmetse Sarp koyacağız ismini 🙏🏼
istanbulluanne SineMirayAksoyeri Aynen canm daha 4 ayligiz biz gerci değişmez ama yine de belli olmaz 😀
SineMirayAksoyeri istanbulluanne valla ilk hamileliğimde ismi beste olacak demiştim taaa kii miray ismini duyana kadar 🤣🤣🤣