Pamugunannesi1 elifmom2 Ya minnak göbüşlüüüü 😍😍 Ben arada sırada gidip aynanın karşısına bakıyorum karnımda sağa doğru kaydığını hissettim bugün 🤭🤭 Aşırı güzellll evet onu bende çok istiyorum ❤️
Pamugunannesi1 Fatma7666 Çok sevinirim canım ❤️ Evet Meryem ana otu işe yarıyor ablamın doğuma girmesiyle çıkması bir oldu 🤗 İnşallah hepimizde işe yarar Meryem ana otu 😊
Fatma7666 Pamugunannesi1 Ayyy inşallah sağlıkla gelsinler göbişiniz çıktı mı 🥰aynen baya işe yarıyor meryem ana fatma ana otu falan duydum baya 🥰Alacam ben o zaman yaklaşınca inşallah 🥰🤲
Fatma7666 Pamugunannesi1 Benimkisi de hafif çıktı nasıl seviyor annesi anlatamam evlat ayrıymış yaaa çok güzel özel bir duygu Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin 🥰🤲🤲
Fatma7666 Pamugunannesi1 Gerçekten öyleymiş evlat farklıymış hamile kalınca daha iyi anladım bunu doğunca nasıl bir anne olacam acaba çok merak ediyorum 🤣
Pamugunannesi1 Fatma7666 Ben pinpirikli anne olurum herhalde bu kovitten yaklaşma öpme elleme ellerini yıkadın mı uzaktan sev gibi 🤣 Mecbur yani
Fatma7666 Pamugunannesi1 Kesinlikle bende öyle olurum kimseyi sevdirmem kolay kolay kusura bakmasınlar artık 🥰
Blgngze 32 haftalık hamileyim 1.70 boyunda 48 kiloydum smdi 65 kilo oldum ama karnım küçüçük dar bişey giyince belli oluyo sadece
Pamugunannesi1 Blgngze Kız incecikmişsin 🙄 Maşallah güzel kilo aldırmış minnoş sana biraz daha kilo aldırır belki 😘
Pamugunannesi1 Fatma7666 kaynanama dedim ki ben öyle elliyim seveyim yok anne çocuk nefesten bile enfeksiyonu kapıyor zaten gücü olmayacak aynı şekilde bende korona olduk Allah korusun kim vebaline girecek bizim dedim
Pamugunannesi1 34Gizem Hoşgeldin canımcııım 😍😍😍 Eylül annelerini bir arada görmek harikaaaa ❤️❤️❤️ Sağlıkla gelsin bebişin belli mi cinsiyeti 🤗