Pamugunannesi1 Fatili Ay ne güzel valiz al çık mis gibi peki kendi sabit evinizi dizdiniz mi var mı 🤗
Fatili Pamugunannesi1 Daha tayin yerleri açıklanmadı canım tercih yapacaklar bu ay içinde ona gore neresi çıkarsa evi tutucaz esyam var zaten gidip dizicez😇 sen nerelisin canım çok yakin geldin bana
Kuzucccum Pamugunannesi1 hehehe o da güzelmişşş ıns canım sağ salım kucağımıza alır öyle de severız🥰💃bizim de ay başı GB randevumuz var cınsıyeti o zamana öğrenirız artık
elifmom2 Pamugunannesi1 biz bugun 14+0 olduk ama benim de kendi göbeğim vardı su an hamilelik göbeğim cıktı mı hiç anlamıyorum 😁 hala hamile kalmadan onceki pantolon larımı giyiyorum daralmadı henüz
Pamugunannesi1 elifmom2 Bende yüksek bel giyorum oluyor ama sıkmaya başladı biraz biraz beni fermuarını açıyorum bir yere giderken 🤣 Aynanın karşısına geç aç göbeğini bak bakalım var mı bence var hafif minnacık 😍
Minik_kalplim_ Pamugunannesi1 hissetmiyorum ama ultrasyonda gördüm oynadığını ama bizde pipiye benzzer bişey yok sanki 😂😂
Pamugunannesi1 UraSsmom Evet sarıyorlarmış eskiler göbek sarkmasın kalmasın diye 😊 Pandemi de evde kaldık ben kusarak verdim eşim veremedi işe gidip geliyor tempolu da çalışıyor aslında ama fıstık boyuyla veremedi bir de benimsiyor adonis bu diyor göbek değil 🤣🤣 🤣
Fatma7666 Pamugunannesi1 aynıyız hemen hemen 🥰Allahım sağlıcakla almayı nasip etsin kucağımıza 🥰🤲Normal doğum düşünüyorum Allah kısmet ederse 🤣🤦♀️
elifmom2 Pamugunannesi1 ay evet baktım var ne zaman onları karnımızda tekme atarken hissedicez ya en çokta ileriki haftalarda eşimde göbeğime dokundugu zaman hissetmesini cok merak ediyorum dokunarak hissetmek bambaşka bi duygu olsa gerek ☺️☺️❤️👼🏻
Pamugunannesi1 Fatma7666 Amin inşallah kuzum Aramızda 5 güncük var 🤗🤗 Bende normal doğum istiyorum inşallah bebeğimde bunu annesine yaptırır 🧸
Fatma7666 Pamugunannesi1 Ayyy inşallah normal gelirler ağrısız sızısız beş dakikada doğururuz meryem ana otu falan var onları araştırdım alacam yanıma mutlaka 🤦♀️🥺Korkmayacaksın diyorlar hep tüm cesaretimi toplayıp gidecem inşallah o gün gelince ben önce doğursam yazacam burdan cesaret veririm size de 🥰🤲
Pamugunannesi1 elifmom2 Ya minnak göbüşlüüüü 😍😍 Ben arada sırada gidip aynanın karşısına bakıyorum karnımda sağa doğru kaydığını hissettim bugün 🤭🤭 Aşırı güzellll evet onu bende çok istiyorum ❤️
Pamugunannesi1 Fatma7666 Çok sevinirim canım ❤️ Evet Meryem ana otu işe yarıyor ablamın doğuma girmesiyle çıkması bir oldu 🤗 İnşallah hepimizde işe yarar Meryem ana otu 😊