TCDenizKaratak İkili taramadan sonra üçlüye gerek olmadığı için yapmamıştık. Benim de emin olamadığım noktalar oluyodu doktorlarla ilgili,bucadan çiğliye gittim sırf Emre bey için. Laçka bi doktor değil,lüzum gördüğü tahlilleri ister ve annenin isteğine öncelik verir. Olası tüm durumları da izah eder. Ben çok evhamlı canı tatlı biriyim ve iyi ki de o kadar yolu hep gitmişim. Bir hafta içinde toparlandım ve bebeğime çok rahat baktım. Süreçte riskim yoktu ama şüpheler vardı hep. Şeker gibi yada bebek kilo alamıyordu son zamanlarda. Pofpoflamadı ve risk olabilcek herşeyi söyledi. Normal doğum da yaptırıyor ve inanın çok başarılı. Özellikle doğum ve sonrasındaki iki günlük süreçte farkı gördüm ve iyi ki dedim. Diğer doktorlar gibi sezaryen anında saçımı okşayıp pişpişlemedi beni,merhaba dedi işini şahane yaptı ve gitti. Ne beklediğinize bağlı. Akademik bilgisini sorduğum soruların yanıtını alırken farkettim zaten. Evet kilo ve tansiyona bakmıyor. Son aylarda hemşireler nst cihazına girdiğimizde bakıyolar. Kiloyu takip etmiyor okadar,önemli olan tahliller ve ultrasondaki gelişim. Şebnem hanım da ilgili iyi bi doktor. Sadece bayan olduğu için daha sıcak kanlı okadar. İkisi de çok iyi hekim bence. Sorunuz olrsa yanıtlarım seve seve. Bence Emre beyle devam edin,pişman olmazsınız