AyazAdamom Ayseeelif hayırlısı olsun canım Allahım sağ salim kucagına versin :) doğumdan sonra yorumlarını gene bekliyorum :)
Ayseeelif AyazAdamom İnşallah yazacağım. Çok merak ediyorum ne olacak ne biticek bakalım benim de ilk .heyecanlı merak ve tedirginlik içerisindeyim🙊
Itsaboy AyazAdamom ben klinike gidiyorum. Ordaki doktorları hiç bilmiyorum. Bu doktorumuzdan da çok memnun olduğum için asla başka doktora gidemem.
DenizEla Sirinsirin Canım meraba sende Emre beye gidiyordun diye hatırlıyorum bende Emre beye gidiyorum da sana bişey sormak istiyorum sanada balık yagi möllers verdi mı kullanıyo musun ?
DenizEla Sirinsirin Balık yagini bebeğin gelişimi için verdi canım ama möllers balık yagi hakkında iyi şeyler duymadım ağır metal içeren bi balıktan uretiliyomus merak ettim giden her hamileye veriyo mu diye sana sormak istedim teşekkür ederim cevap için 😊
Sirinsirin Cisemk isteğe bağlı sezaryen mi olcaksın,bir de tam kaç haftalık oluyorsun o gün ? Bende 38. Deyim normal gelsin diye bekliyorum 😕
Cisemk Sirinsirin yok malesef ya bende normal istiyorum aslında ama makat duruyo bizimki. 38+5 te 2temmuzda sezeryan olucaz allah nasip ederse
Sirinsirin Cisemk Allah yardımcınız olsun. Bende 38 deyim bekliyorum evde gelmesini.. inşallah herşey güzel olur🙏🏻
Sirinsirin Cisemk eğer kendiliğinden gelmezse aynı gün sezaryen olabilirz, çünkü gelmediği taktirde 2 temmuz benim de😕