zeytinkiz canım selam , benimde 350/1 ihtimal down sendromu dedi Bağdatcaddesi Fetüs mehmet hocaya gittim 16. Haftada ve 20. Haftada ultrasonik bulguda hiçbir sonuç çıkadı çocuk gayet sağlıklı.
sana şunu sormak istiyorum diyelim ki çocuk engelli allah korusun aldırcak mısın ?
ben sonuç ne olursa olsun çocuğu aldırmayacağım için hiçbir test yapmadım başka sadece için rahat etsin diye gittim , amniyo sentez işlemide sıkıntılı bir durum iyice araştır ve engelli olursa eğer aldıracak isen yaptır , ben doktora şunu sordum aşırı kafama takmıştım inan ki 25 haftlığım bu arada daha doğurmadım hayırlısı ne ise o olacak , doktora dedim ki detal dna yapcaksın kanı yurt dılına gönderceksin 3000 tl para alacaksın peki sonuç olarak bana bu çocuk engelli değil diyebilir misin dedim oda oran vericem sana %80 değil diyicem dedi eee dedim bende bana hem evet hayır diyemiyorsun o zaman şu anda 1 aanşye sonra yaşayacağımda diyemezsin dedim çıktım ordan …. Sadece şunu düşğn canım herkes düşüncesinde özgür çocuk konusunda düşün nedir önemli olan bu rabbimin verdiği sağlıklı yada engelli olan bir çocuk bile olsa kabulünse yaptırma ama diğer düşüncen aldırcam engelli çocuk bu dünyaya getirmek istemem dersen yaptır canım sakın kafana takma , yolda yürürken bile %1 ihtimal araba çarpma oranı var herşeyde var onlar para için konuşuyor benim gittiğim yer çok iyi oraya gidebilirsşn Perinatolojiye 600 tl muayene ücreti