Gunes34 plakayerli aynen sadece Nisa diye daha çok isim var ya Nisan daha yeni olunca öyle mi yapsak dedik arada kaldık☺️
Didi6 Gunes34 Nisa ismini pek beğenmem, ama Nisan güzel 🌸 Nisan isminin sizin için de özel anlamı var.
cigerpare Gunes34 ha Nisan ha Nisa ikisi de aynı bence. Hiç olmazsa Nisan ayının sizin için bir önemi varmış madem Nisa isminden iyidir. Nisa da sadece kadın demek o yüzden onun da pek bi anlamı yok
Derin2828 Kızımın adı eylül, eylülde evlendim eylülde gebe olduğumu öğrendim benim için cok anlamlı 😍
bellaks Gunes34 Nisan güzel isim bence eşimle ben de düşündük ama kedilerimden birinin adı da Nisan olduğu için koymak istemedim ben 😊
zeyzeyyyy Gunes34 bence çok güzel benim kızım nisan da doğacak Nisan Elif koyacağız Allah’ın izniyle 😍
mervesmsk1 Gunes34 Merhaba 🌸 bizim de hikayemiz sizinki gibi 🫢 bizde Nisan ayında tanıştık nisan ayında evlendik nisan ayında doğum günüm🌸 10 haftalık hamileyim kızımız olursa bizde Nisan koymayı istiyoruz. 3 yıllık hayalimiz bu. Siz koydunuz mu acaba
Selcanunal2004 mervesmsk1 ahahaba bizde aynıyoz canım Doğum yaptınız mı :) Biz 36.haftaya geldik. Bizde nisan koymaya karar verdik
Deletedmom0071 Gunes34 Nisan tabi ki 🌸 Nisan doğumluyum ben de ismimi değiştirmeyi düşünmüştüm ama hem maddi hem manevi yorucu amaaan dedim ben de 😅
Selcanunal2004 Gunes34 yaaaaa ne güzdlll Bizde nisanda tanıştık Nisanda evlendik Nisanda doğuö günüm Üstelik 5 sene denememize rağmen nisan ayında hamile kaldım 🥰🥰 Şimdi bende kızıma nisan ismini vermek istiyorum. Umarım siz ismi vermişsinizdir 🤲🏻
mervesmsk1 Selcanunal2004 bizim bebiş ters köşe yaptı erkek 😀 kızımız olursa inşallah nisan olacaktı adı