fatmArslan06 eebru- eebru- ceviz ve sütü bir yiyip içiyorum kahvalti da canım kahvaltı yapmak istemezse ikisini tuketiyorjm aksama kadar ağzım durmuyor ki portakal özellikle ayran ya ayran içe içe benim cocuk ayran oldu🤣 maden suyu tuketiyorjm meyve fıstık fındık süt tavuk
softes MrsCansu kendini hiç bişey için zorlama bence canım peynir yiyebiliyorsan 1 porsiyon yerine 1.5 yersin. Süt 1 bardak fazla içersin 1 kase yoğurt fazla yersin gibi gibi.. Zorla yemene gerek yok hiç bişeyi..
sweetmom Tgce7 bence hamile olan yada olmayan kimse hazır kefir tüketmemeli. Ev yapımı taze kefir içmenizi tavsiye ederim ☺️
Bihitta Maece hayır aksine çok iyi hissediyorum ama geç yapıyorum kahvaltı , öğle saat 13′den sonra .. ayrıca meyve,sebze,süt ürünleri ve kuru yemişlerle aram pek iyi değil 😤 tatlı fazla yiyorum,şeker yüklemesi yapıldı 9,3 çıktı malesef diyet şart oldu😫
Maece Bihitta ah! Geçmiş olsun,kolaylıklar şimdiden. Ben 8+3 deyim. Hiçbir şekilde beslenemiyorum.Bırak sütü su bile içemiyorum :) ama benim açlık tokluk kan şekerim yüksek çıktı, doktor iştahın açılsa da çok dikkat etmen lazım dedi veeee şimdiden diyetisyenle çalışıyorum ! Gerçi yazdıgı şeyleri yiyemiyorum o ayrı :)
Zeyneplena34 eebru- Kaşar+ yumurta+bol yesillik+ kuruyemiş+ kuru meyve+muz+ zeytinyağlilar+ tam tahilli ekmek+ laktozsuz süt+ soda+ yoğurt aklim gelen bunlar. gun icinde tüketmeye çalişiyorum 😁
Gzdczdl tupikbebiskom avokadoyu ezip cevizi rondodan geçirip içine karıştırın ve limon sıkın bir kaç damla tsdını kontrol ederek. sos gibi yapıp yiyebilirsiniz daha lezzetli
miskokulum1 softes bende ilk üç ay 12 kilo vermiştim, şimdi 7.inci ayımdayım ve hiç fazla kilom yok. Doktorum hep bu yüzden çok takdir ediyo 🙈
Ciwciwim Nimet16 annem kardesimde ilk 3 ayında çilek yemiş elinde çilek izi War mesela ciğer yemeyin çocukta leke olur diyolar ablam ciğer yemiş kızının dudak we burun arasinda leke olmus nar yemeyin diyolar leke olur mesela ben 2 bebeğimde gül kokladım eşim gül almıştı gül kokladım karnımın önüne koydum bebeimin belinde gül lekesi War ilk 3 ayında gül koklanmaz bunlar yapilmaz dediler başımıza geldi ondan dolayı söylemek istedim