Ilk 3 ay (zorla) somon, eksi salatalar, yesil zeytin,Tahilli ekmek, sut, firin patates, Ayran, cubuk kraker ile idare ettim, mide bulantim coktu Bunlar iyi geldi. Buzluktanda donmus meyveleri cikartip yiyordum ferahlamak icin😋 sonrasinda duzen oturttum. sabah; roka,peynir, yumurta ,avokado,ceviz ve portakal suyu(hergun aserdim resmen bunu ama meyve sekeri oldugundan azalttim) oglen; muz, findik, bal, ceviz,yesil elma, sut, kacamak cikolata veya cezerye,kaju, cig badem, incir ikindiye dogru; corba veya sutlu gevrek, Aksam; haftada bir balik, bazen hamburger patates 🙈,az haslanmis brokoli salatasi, ayran mutlaka(canim cok cekti), sulu sebze ev yemekleri, baharat soslu tavuk, yogurt, bulgur pilavi, sarimsak tursusu, kemik hasladim iligini tahilli ekmekle yedim, (zorla)soslu kirmizi et. Ve her ogun/boslukta bol su(ama yemeklerle ayni anda mide kaynamasi yapiyor😣) hatirladiklarim
bu sekilde… 37+6 dayiz herkese hayirli saglikli bir dogum dilerim😍 bu sureci pozitif gecirmeye calisin kimsenin sizin modunuzu dusurmesine izin vermeyin. Karsilastiginiz Her durumu bir ilham, ders olarak gorun🦋❤️