Truman Birde gün kurusu yiyorum günlük 3 tane kabızlık yaşamamak için tavsiye ederim hem şeker ihtiyacını da karşılıyor
Aslikara33 Muz,tereyağlı yumurta,domates,peynir,ıspanak,kuru bakliyatlar yiyebiliyorum . Önceden çok sevdiğim balığı şimdilerde görmeye tahammül edemiyorum midemi bulandırıyor ☺️
Mimerayk eebru- Ceviz, yumurta ve avokado. Hatta avokadoyu çok yediğim için bebeği avokado diye çağırıyor kardeşlerim falan 😂
Mom2525 eebru- AA çok garip acaba alakalı mıdır gerçi her şeyden iğrendim ben yani patatesten yoğurttan yumurtadan aklınıza ne gelirse aç kaliyorum artık resmen
eebru- Mom2525 ustlerde bi yorumda da vardi tavuktan tiksinmis onun da kizmis yani suan bu durumda olan 3 hamileyiz 😂
Ozgeleo-07 eebru- bende aynı sekılde kırmızı et hastası birisıydım hergun yıyebılırdım belkıde sımdı kan kokusu gelıyor kesınlıkle yıyemıyorum 😢
Veralynn lifeofmybaby İki gün önce cikti karsima dondurma yersem bebek üşür mü diye birde sey vardi sacimi sariya boyatsam bebek sarisin olur mu diye 🙈😁 neyse cok saptirdim konuyu 🥰🙏💐
Zesa17 Mandalina91 ne güzel ben hamilelik dönemimde süt ve yoğurttan uzaklaştım hiç sevmiyorum o yüzden içemiyorum 🥺
mrvkls eebru- yumurta,süt,peynir,kaymak,bal,ceviz,yoğurt,öncelikle muz,ayva ve mevsim meyveleri sebze yemekleri, balık ,köfte 🤗💙
Kara96 eebru- Her gün bi tane muz mutlaka yerim günde bi tane maden suyu içiyorum haftada bir gün balık tüketmeye çalışıyorum yoğurt ceviz fındık özellikle bunları tüketmeye çalışıyorum 🙂