Susamtanem2 Saziyersin aslında benim de içime hiç sinmeyen hastane ama cidden diğer hastanelerin aldığı fiyatları duyunca kararsız kaldım 😔 siz nereye gidiyorsunuz
Saziyersin Susamtanem2 çigli devlete gidin daha iyi en azından.dogum odaları temiz doktorları bir doktor haric hepsi ilgili ve iyi ama tercih meselesi tabi
Saziyersin Susamtanem2 ben çigli devlete gidiyorum bir iki defa da mete bey e gittim kordon q doğumu sada da yaptigini ogrenince cigliyr hep gidiyorum memnunum açıkçası
Susamtanem2 Saziyersin ben ilk dogumumu ciglide yaptım Selin hanım Dr umdu şuan takibim seda hanımda ikisinden decok memnunum sırf eşim de o anı görsün ve fotoğraf çekimi için özel düşündüm yoksa çiğli devletteki normal doğum odaları ozellerin hiç birinde yok
Saziyersin Susamtanem2 pandemi zamanında bence ellerinizi de doguma almayın bence zaten sada hijyen konusunda çok basarili değil ama size kalmış yada başka bir hastane bakin eşinizi istiyor iseniz
Yusufaras_11 İlk doğumu mu Çiğli devlette yapmıştım çok memnun kaldım ikinciyi de inşallah orda düşünüyorum kontrollerinde bir Ayşegül hanım bide Havva Gül hanım hangisinde randevu bulabilirsem gidiyorum çok iyi doktorlar sorduğum bütün sorulara cevap verdiler
Susamtanem2 Saziyersin açıkçası doğuma kadar yanımda kalıp sonrasında da yanımda olacağını düşününce pandemi de normal doğumda eşin ne riski olabilir bilemedim sezeryana zaten ameliyat olduğu için alınmıyor
Susamtanem2 Ogretmenanne35 merhaba özlem hanıma devam ediyor musunuz muayene ve doğum ücreti aynı mu zam gelecekti
Ogretmenanne35 Susamtanem2 evet devam ediyorum memnunum . Doğum ücretine henüz gelmedi . Ama muayene 165 tl oldu .25 tl arttı nst aynı kaldı 60 tl . Doğum da 3500 o da aynı kaldı
Susamtanem2 Ogretmenanne35 o zaman sadece muayene zamlanmis sizin şuan kaçinci haftadasiniz doğum şekli belli oldu mu
Ogretmenanne35 Susamtanem2 35 bitmek üzere ama ben sezeryan istiyorum tercih olarak. Çatı muayenesine göre karar veririz demişti daha önce Doğum üzerine konuşmamızda ben sezeryan istediğimi söyleyeceğim ☺️
Susamtanem2 Ogretmenanne35 anladım sağlıkla kucağıniza alın inşallah 💞 bu sizin tercihiniz ozlem hanında normal doğuran henüz duymadım o yüzden sormuştum ama siz kendiniz isteyeceksiniz o yüzden Dr Luk bı durum değil
Ogretmenanne35 Susamtanem2 yoo normal Doğum var hatta geçen gün sırf bu yüzden bekledim randevu saatim geçti . Çok fazla paylaşım yapmıyor çok yoğun zaten ama normal doğum da yaptırıyor . Sonuçta doktor niye yaptırmasın ki ☺️
Susamtanem2 Ogretmenanne35 burda bazı yorumlar okudum Hatice hanım vardı sanırım o gitmiş normal doğum yaptiramiyormus 9 cm açıklıkla masadan indirip zorla sezeryana almış diye okumuştum bir fe Mete vbey var o da şimdi sadaya geçmiş onun içinde çok iyi yorumlar yaziyorken hep sezeryana erken haftalarda aldığını öğrendim geçen hastanede de 2. Hamileliği olan bir bayana denk geldim bende ilk Özlem e gittim akraba ve arkadaşlarım sezeryan yaptı onda ama memnunlar diye ama ilk soğuk gelince tekrar gitmedik şimdi her hastanenin fiyatı al başını gidiyor yine en uygun sada gözüküyor tekrar denesem mi diye düşünüyorum@
Ogretmenanne35 Susamtanem2 sezeryan kötü bir şey değil ki sonuçta o da bir Doğum yöntemi. Ben kız kardeşimin bebeğinde yaşadığımız Doğum sıkıntılarından dolayı sezeryan düşünüyorum. Tercih meselesi tabi ama normal Doğum elbette yaptırıyorlar. Hatice hanıma da gitmiştim o da çok iyiydi ilgi ve alaka olarak. Sağlıklı bir şekilde doğsun yeterli bebeğim ben her türlü acıysa acı çekerim 🙏🏻 Ama siz de bence ön yargılı olmayın sezeryan olup çok hızlı iyileşen bir sürü insan var 2-3 günde toparlanıyor insanlar artık. Normal Doğum yaşayıp sıkıntı yaşayanlar da oluyor. Doğumun da hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻☺️☺️
Susamtanem2 Ogretmenanne35 aminn insallah ben karşı değilim sonuçta öyle de böyle de anne olacağız yeter ki sağlıklı olsunlar ilk doğumum normal ve zor oldu biliyorum zorluğunu ama kızım 3 yaşında yanımda kalacak kimse yok kızımı bırakacak kimse yok o yuzde. Biran önce ayağa kalkmak için ben sezeryan en son çare olarak mecbur kalırsam istemek zorundayım kimsemiz olsa ilkten sonra tercihim sezeryan olurdu eşim yanımda kalsa kıza kim bakacak kıza baksa ben tek kalacağım hastanede bı de ameliyat düşüncesi korkutuyor beni yoksa iki doğum şekli de aynı kapıya çıkıyor
Susamtanem2 Ogretmenanne35 amin inşallah hepimiz için sağlıklı, güzel keyifli ve kolay bir doğum olur 💞