16Hatice Fatosef benim de aynı sorun sol tarafımda oluyor kaşıklarıma doğru iniyor Canım çıkacak gibi oluyor uzun da sürüyor 🥺🥺
Bendisss HappyMom HappyMom yeni gebelerde yürüyüş yapmalımı yerimden kalkamıyorum çocuk düşmesin diye hahahshs daha önce düşüş yapmıştım pimpirikli davranıyorum
Seda_selim ozydm Haraket halinde oldugumuzdan mi acaba bende bilemedim neden idrar tahlili verdim temiz cikti
[silindi] ozydm Evet aynı sekilde evdeyken bişey yok yürüdüğüm zaman akıntım oluyo ama hiç dikkate almamıştım normaldir heralde
Aysen2316 28+2 haftalık geneyim. 1 aydır her gün yarim saat 45 dk arası yürüyordum. Ta ki doktorumun rahim ağzım kısalmaya başlamış erken doğum riskin var yürüyüşü kes diyene kadar. 🤦♀️ son günler hissediyordum zaten kasılmaların oluyordu karnımda rahat siz olmaya başlamıştım. Çok çok iyi geliyordu pandemiden dolayı hep evlerdeyiz. Bi nefes oluyordu bel sırt ağrılarım bile geçmişti. Çok üzülüyorum o yüzden.😢
Mutlu_anne55 14 haftaligiz haftanın beş günü disardayim.6;yaşında kızım var iki gün okul üç gün kurs git gel bana yetiyor bidaha yuruyemiyrm.okula bırakıyorum tekrar eve gel tekrar almaya git geri gel fazlasıyla yetiyor.hatta yoruluyrm çok ama şunu fark ettim yurumedigimde kendimi çok ağır hissediyorum yürümek iyi geliyor kesinlikle.
Aysenur_20 eliffkrts o haftalarda yürüyüş yaparsın çok rahat 26 haftadan sonra yürümek o kadR zorlanıyorkı evın içinde bile zor yürüyorsun artık ayak tabanından bacağına ordan kalçaya bi ağrı vuruyor sonra zaten o kadar yürümek mümkün olmuyor ılk başlarda bende at gibiydim artık ıkı ayım kaldı zorluyor herşey
eliffkrts Aysenur_20 doğrudur her ayın farklılığı var ben küçüklüğümden beri sporla ilgilendiğim için daha rahat geçiriyor olabilirim o aylara gelmek nasip olsun da ne kadar yürürsek o kadar gideriz😍
Gamze_Turan Benimde arada fırsatım oluyor yürümeye 😒 hamileliğimden beri hayatım hareketlendi misafirlerim MaaşALLAH biri gidiyor biri geliyor yatılı oluyor genelde onlarla ilgilenmekten yürüyüşe fırsat olmuyor yoruluyorum 🤯 dışarı çıkıncaya dinleniyorum yürümekten ziyade 😂
Melisa2601 Gamze_Turan ben de rapordu idari izinli derken evdeyim nasılsa diye gelen gelene , sanırım insanların gözüne batıyoruz . Normalde misafiri çok seven ben artık bunaldım ve kimseyi kabul etmiyorum çoluklu çocuklu geliyorlar gerçekten kafa olarak da vücut olarak da çok yoruluyorum . Bu bana fazla düşüncesizlik geliyor .
Begumhane Cigdemss ayrıca bunlara ek doğum sezeryan da olsa normalde olsa çok çabuk toparlanıyorsunuz ben sezeryan oldum akşamına ne ağrım ne sızım vardı yan odadaki kadın ayağa kalkamıyordu ben tur tur yürüdüm hemen😊
ozydm Seda_selim hamilelikte akıntı çok normal aslında kokulu ve değişik renkte olmadığı sürece tabii.
eliffkrts SenaRemzi olsun üzülmeyin en azından deniyorsunuz önce bir iki adım sonra tekrar bir iki adım, üç dört adım derken yavaş yavaş olur
SenaRemzi Glcnatl aynı ben oturacak yer aradım resmen 2 adım sonra 😂😂 gülüyorum ama kafama takmıyor değilim nolucak böyle bilmiyorum ya zorlanıyorum yürüyüşe çıkamıyorum tek başıma eşim olmadan oturduğumuz bölgeden dolayı 😕
Glcnatl SenaRemzi normal dogum düşünüyorsan yürümen şart ben sezeryan yaptıgım için 2. Sezeryan olcagından sıkıntım yok🙄
Burcumtlg Maşallah herkese 🥳 🧿 36.haftadayız. Benim gibi nefes darlığından adım atsa yorulan kimse yok mu ya 🤣 2 dk yürü 5 dk dur , 5 dk yürü 10 dk dinlen 🤣 son 1-2 haftadır yağmur sağolsun zaten yürünmüyor 😱 kaldık evde
Aryamliya Seda_selim ben yasiyorum canim hemde su gibi geliyor baya fazla geliyor yuruyus yapmiyorum artik
Gamze_Turan Melisa2601 bende misafir ağırlamayı çok seviyorum ve dört dörtlük ilgilenmek istiyorum ilgileniyorum da şuan ne kadar yorgun olsam da ama gerçekten mental olarak çok yoruldum hamilelikte bel ağrısı oluyor diyorlar benim ağrı değil kopacak sanki ayakta durmaktan bir şeylere yetişmekten 😟😣 Çok şükür diyorum RABBİM Bana da annelik duygusunu nasip etti bebeğim sağlıklı olsun da gerisi gelir geçer 😊🤲🏻 RABBİM Kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🌸
Begumhane Haftanın 5 günü 13 bin adım atıyorum bunun 10 bini düzenli yürüyüş oluyor 3 bin ve üzeri işe giderken kelirken çocuğun kreşi yolda yürüdüğüm yol falan oluyor yani hafta sonu da bunun yarısı 7-8 bin oluyor