Gokceeeee-_ 65incipay Evet çok yürüdüğüm zaman ben de kasıklarımda ağrılar hissediyorum baskı yapıyor sanırım artık büyüdü 😊
Gokceeeee-_ HappyMom En fazla 6 bin adım atabiliyorum ve şu aralar yağmurdan dolayı çıkamıyorum ama hava güzel olduğu zamanlar mutlaka yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum doktorum da çok tavsiye etti haraketsiz kalma diyor ama çok yoruluyorum artık bazen kafam yataktan kalkmıyor 🙂
Sedagmlksz HappyMom 22. Haftam gibi başladım 26 dayım yeni sayılırım haftada 2-3 gün en az 45 dk normal tempoda yürümeye çalışıyorum. Aslında daha fazla yürürüm belki de tuvaletim geliyo😂😂 ama fazlasına gerek de yok çünkü kasıklrım ağrıyo fazla yürüyünce
Doga-Deniz Haftada 4-5 gün minimum 1 saat… şimdilik böyle başladım. Umarım haftada 6 güne tamamlayabilirim
Zelisanne HappyMom haftada 5-6 gün ( pazar günü dışında her gün ) en az 5000 -7000 maksimum atıyorum evimin yakınında yürüme parkurunda 😊 bugün feci yağış vardı ama yine de yürüdüm 4000 attım bugün 😬
eliffkrts Seda_nrr evet doktorum kendini yormadan yürüyebilirsin dedi zaten yorulduğun da bebek tepki verir dedi gerçekten de yorgun olursam hafif agrı oluyor bırakıyorum :)
Selly Haftadaym yürüyüş çok iyi geliyor gerçekten haftada 3 gün 1 saat muhakkak yürümeye çalışıyorum 🤸 bu yağmurlardan dolayı bu hafta hiç çıkamadım diye sanki belim sırtım ağrıyor , yuryus gerçekten çok iyi geliyor arkadaşlar 🌼🌼
Seda_selim Arkadaslar bir sey sorucam bilgisi veya yasiyan varmi ben ne zaman yurusem disari ciksam kontrol ediorm hep akintim oluo bu normalmidir ama evdeyken yok yasayan varmi bu durumu
Aryamliya Seda_selim ben yasiyorum canim hemde su gibi geliyor baya fazla geliyor yuruyus yapmiyorum artik
Fatosef HappyMom yürüyüş yapmayı çok sevsemde malesef sağ kasigima inanılmaz ağrı giriyor. Dalak sismesi gibi kramp oluşuyor. Bacaklarıma da aynı şekilde kramp giriyor. Ama yuruyecegm yinede
16Hatice Fatosef benim de aynı sorun sol tarafımda oluyor kaşıklarıma doğru iniyor Canım çıkacak gibi oluyor uzun da sürüyor 🥺🥺
Birmom 65incipay benimde öyle oluyordu doktorum yasakladı dinlen bol bol dedi bebeğin kalp atışlarını begenmedi bu sefer gittiğimde daha iyi demsiti dikat ettim