mrvkls MeliSeliMelih maşallah adıyla yaşasın yavrularımız inşallah hayırlı evlatlar olsunlar inşallah🥰🥰🤲🏻❤️
Esen3535 mrvkls yeğenimin adı selim Bayılıyorum sarı kıvırcık saçları masmavi gözleri var 🥰🥰 cok güzel Bi isim düşünmüşsünüz
mrvkls Esen3535 oyy maşallah yakışıklıya🥰🧿 ayrıca çok teşekkür ederiz böyle güzel yorumlar okudukça isime daha da aşık oluyorum😍🤗
mrvkls Ssysg ne kadar güzel adıyla yaşasın sağlıklı huzur dolu ömrü olsun evlatlarımızın inşallah🥰💙🧿🤲🏻
mrvkls Bmom bende hamile kalmadan önce de hep oğlum olursa inşallah selim istiyorum diyordum 🥰Allahın izniyle inşallah evlatlarımız adıyla sağlık ve mutlulukla yaşasınlar🤲🏻🤲🏻💙💙🧿
Mom97 mrvkls ikinciye hamileyim şuan ilki kız bunu erkek sanmıştım ve Selim koycaktık ama buda kızmış 😊 isim cok güzel annesi
mrvkls Mom97 hayırlı olsun canım sağlıcakla hayırlısıyla al kucağına inşallah🥰❤️🧿Çok teşekkür ederim bende kızım olursa Zeynep koycaktım oğlum olcağını öğrendik hayırlısı neyse o olsun istedim hep🥰İnşallah Selimimiz sağlıkla gelsin
Mom97 mrvkls mrvkls bizde sanırım Zeynep koyacagız zevklerimiz ne kadar benziyomuş yahu 😬☺️😊 sende sağlıkla al kucagına canım amiin
mmek_2014 En begendigim isimlerden biri Selim 💙 Selim diyince hep çok akıllı çok uslu tatlıı bir çocuk geliyor gözümün önüne