Busra3509 Babyjo yok korkmayın Sakin olun Ben de öyleydim gerçekten o haftalar geceleri gözüme uyku girmiyordu 2-3 gün hareket etmediği bile oluyordu Hatta tatlı bir şeyler ye sol yanına uzan 😊
ebrussvncc Babyjo benimde 😅 ama merak etmeyin Allah in İzniyle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😇
Babyjo Nagihakann ilk gebelim etrafimda hic gebe tabidigim yok bazen bocalıyorum ☺ aminnmm cook tesekkur ederimmmm
Fscc Babyjo düzenli olarak her hareketini hissetmen için şuan çok erken o hareket ediyordur sen hissetmiyorsundur. Çocuk büyüdükçe her hareketi hissedersin
Basakgul Babyjo 28 e kadar canları ne zaman isterse hareket ediyorlar.28 itibariyle önemli hareketleri☺️
tazeaane Babyjo canım doğana kadar hep aklımız onlarda kalıcak sanırım benimkide gündüz hareket etmiyo aklım çıkıyo canım sıkılıyo. Akşam hareketleniyo
EsmamM18 Babyjo 23+4 deyim. Sizin gibi 3 gün hiç hareket etmedi. 4.gün Allahıım içimde maç yapıyor sanki. Bazen öyle olabiliyorlar.
Babyjo EsmamM18 bende aglamaya baslayınca vurmaya basladi insallah zaman hizlica gecer saglicakla kavusuruz miniklerimize
senell Babyjo 28. haftadayım. Hala ara sıra 6-7 saat hiç hissetmediğim oluyor ama panik yapmıyorum. Sonra elbet hareket ediyor. Çok strese girmemek lazım bence.