Resoo Elif_61 ben kullandım gece yatarken içtim 5-6 saat tuvAlet yok birde bol su tükettim biley olmadı çok şükür için aksatmayın
Defneprensesannesi Elif_61 ay gercek mi beni hemşire korkuttu bebege zararı olur erken dogun yaparsın fln diye
Elif_61 Defneprensesannesi yani canım benim bildiğim öyle sınır 0-0,5 görünüyor seninkide 4 normal bence
Aycanmbenim Defneprensesannesi her hastanenin referans aralığı farklıdır kimi yerde 5-15 arası kimi yer 0-5 arası sen hastanenin aralığını referans almalısın canım
Aysenur80 Elif_61 bu ilacı bende kullandım iki defa ikisindede çok işe yaradı ilkinde idrar yollarımda kanama çıktığı için ikincisinde enfeksiyon çıktığı için şuan bir sorunum yok çok şükür ağrıları da hafifletiyor
Aycanmbenim Nur000 benim aynen tekrarlıyor ama Dr pek önemsemiyor gibi kültürde bakteri üredi monorul verdi birdahaki ay gelince yine bakarız dedi. Ama sanki belirtilerim devam ediyor
Nur000 Aycanmbenim benim doktorumda pek onemsemiyor gebelerin %90ni enfeksiyon gecirdigi icin pek ciddiye almiyorlar
Mucizeanne01 Elif_61 30haftalık hamileyim tek doz suda eriyen bir ilaç verdi doktorum başka bişe vermedi ama grçtiğini hiç sanmıyorum